I després

Inauguració de la mostra sobre la transformació de Sant Feliu en els darrers 40 anys, al Parc Central

Aquest dissabte s’ha inaugurat al Parc Central una mostra que, sota el nom de SFGX 1979-2019. La transformació de la ciutat, descobreix als ciutadans l'evolució de Sant Feliu en els darrers 40 anys.

Compartiu aquesta història

Aquest dissabte s’ha inaugurat al Parc Central una mostra que, sota el nom de SFGX 1979-2019. La transformació de la ciutat, descobreix als ciutadans l’evolució de Sant Feliu en els darrers 40 anys.
A l’acte hi han assistit l’alcalde, Carles Motas, i el regidor de Patrimoni Cultural, Josep M. Muñoz, que és l’impulsor de la iniciativa Viure en Democràcia on s’emmarca aquesta exposició.

L’alcalde Carles Motas i el regidor de Patrimoni Cultural, Josep M. Muñoz, durant els parlaments.

 

Muñoz recorda que la mostra “té tres elements concrets. Per una banda els plafons que expliquen les dates clau de la transformació de la ciutat en aquests darrers 40 anys, i les altres dues peces importants que hi ha són, per una banda, una projecció sobre l’evolució urbana que realment és molt impactant, i l’altre element, uns documentals que recullen entrevistes amb diferents persones i, sobre aquestes entrevistes, van apareixent també imatges de les accions realitzades en aquests 40 anys”.

El regidor ha volgut posar en valor tota aquesta informació, destacant que és un recull “molt potent”. També ha recordat que l’important de tota aquesta feina és “que quedi constància de que les ciutats s’han transformat” i que també demostra que “la democràcia és l’element més positiu que tenim i que té resultats”.

La mostra fa un recorregut pels canvis a Sant Feliu durant els darrers 40 anys.

 

Desenes de persones s’han acostat fins a l’acte d’inauguració.

 

L’exposició es pot visitar, al Parc Central, fins el 29 de setembre.

 

Tota la informació que s’ha anat recollint quedarà a disposició de la ciutadania i dels investigadors, que tindran una àmplia base amb noves dades. El regidor s’ha mostrat “molt orgullós” de la feina, que s’ha fet amb personal tècnic propi, amb aportacions d’investigadors i científics socials.

Els horaris de visita són:

  • Del 20 de juliol al 25 d’agost, de dimarts a diumenge de 17 a 21 hores.
  • Del 27 d’agost a l’11 de setembre, de dimarts a diumenge de 16.30 a 20 hores.
  • Del 12 al 29 de setembre, de dijous a diumenge d’11 a 14 i de 17 a 19 hores.

 

El més llegit

I després