I després

DARRERES ACTIVITATS DE L’ESCOLA DE FUTBOL

Compartiu aquesta història

L’Escola de Futbol va posar punt i final a la Temporada del Club amb la Festa de Cloenda de la Temporada el passat dissabte, que va començar amb el ja tradicional 3×3, inflables, el segon partit Pares vs Entrenadors , i el sopar amb 380 persones a taula. Ja a l’escenari es va comptar amb la presència de l’alcalde Carles Motas.
L’acte va començar amb el record per l’Aleix i l’Isma, dos benjamins que el club va perdre aquesta temporada. La Núria Ros i en Samir Onsri, mare i germà dels jugadors, respectivament van recollir la samarreta dels nens que l’Escola els va lliurar.
El president de l’Escola, Jordi Cambronero va donar les gràcies a tota la gent que ajuda a que el club tiri endavant: patrocinadors, entrenadors, coordinadors, junta directiva, i a les famílies per confiar en l’entitat. Els Coordinadors Dani Murcia i Gerard Llandrich van intervenir a continuació i van ressaltar la feina dels seus entrenadors, d’en Kevin Garcia i van donar les gràcies també a les famílies. L’Alcalde va intervenir a continuació per felicitar al club i destacar que amb actes com aquest, fora del que es la competició ordinària, es demostra que l’Escola és una gran família.
El club també ha agraït el suport dels darrers anys de la regidora d’esports sortint, Magda Lupiáñez que també els va acompanyar en el sopar.
Tot seguit es va presentar la Campanya de Socis 2015-2016 amb la nova imatge i a lliurar els premis del Torneig 3×3, a més del comiat dels juvenils que deixen el Club, Ivan Luque, Pol Manzano, Raul Muñoz, David Brunet, Bruno Pérez, i Adrián Heredia “Harry”. El Club els va preparar el ja tradicional vídeo de comiat i ells van agrair a l’Escola el tracte d’aquests anys.
Finalment tots els equips van pujar a l’escenari per recollir l’obsequi de final de temporada i un exemplar de l’Anuari 2014-2015 que ha publicat el club i que recull tots els equips i imatges dels moments més destacats. La festa va acabar amb DJ i ball fins a altes hores.
El Diumenge a la tarda es va jugar el 25è Torneig de l’Amistat – 1er Memorial Aleix Martínez Ríos, en la categoria de benjamí, que va guanyar la U.E. Cornellà, després de guanyar el torneig amb dotze clubs participants. La família de l’Aleix va ser l’encarregada de lliurar els trofeus.
El Torneig posa el punt i final a la Temporada a Sant Feliu, tot i que en els propers dies algun dels equips disputarà algun torneig fora de casa.

El més llegit

I després