I després

CURSOS D’ANGLÈS DE LA UNED A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Durant el curs 2016-2017, el Centre Universitari d’Idiomes a Distància de la UNED (CUID) té previst impartir a Sant Feliu de Guíxols tres cursos d’anglès en el marc del conveni signat amb l’Ajuntament. Es tracta del nivell intermig B1, nivell avançat B2 i nivell superior C1. A banda de les tutories i de la feina que cadascú ha de realitzar online, hi haurà setmanalment dues hores presencials de tutoria: dimarts (nivell B2), dimecres (nivell C1) o dijous (nivell B1) de 19 a 21h, a la Casa Palet, on hi ha el Servei Municipal d’Educació, al carrer Pecher.

Els cursos començaran la setmana del 8 de novembre i finalitzaran a mitjans de maig. L’examen oral es farà a Sant Feliu i l’escrit a la seu de la UNED a Salt i hi ha convocatòria de juny i de setembre. El certificat que s’obté és vàlid per als estudiants universitaris de grau de qualsevol universitat catalana o espanyola que necessitin acreditar el nivell d’idiomes per obtenir el títol (nivell B1 i B2).

El preu del curs és de 327€, inclou el material i els drets d’examen (alumnes amb família nombrosa, 219 €). Cal formalitzar la inscripció abans del 31 d’octubre a l’adreça que trobareu a l’enllaç següent: www.cuid.uned.es

El més llegit

I després