I després

11 NOTÍCIES + 11 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

FESTA DE TARDOR A LA PLAÇA SALVADOR ESPRIU
El proper dimecres, 12 d’octubre l’Associació de Veïns de Vilartagues organitza a la Plaça Salvador Espriu la Festa de Tardor en la qual s’ha programat un dinar popular de “migas” al preu de 3 euros el plat (els coberts i les postres se’ls ha portar cadascú).
A les 16:00 h. el grup La Taverna farà un concert d’havaneres que comptarà amb un cremat gratuït per a tothom. Hi col.laboren: Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Bar Centre Cívic i Bar Casandra.

migas

 

BONA RESPOSTA EN EL FESTIVAL DE CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER
Un any més el festival organitzat per Catalunya Contra el Càncer al Teatre-Auditori Municipal Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols va obtenir una destacada assistència de públic que va poder gaudir de les desfilades de moda, de les actuacions i els sorteigs que es varen portar a terme.
A la finalització es varen adreçar a l’escenari l’alcalde, Carles Motas i el regidor Jordi Vilà per agrair la feina de voluntariat que de forma totalment altruista porten a terme les integrants d’aquesta entitat.

500-cancer

 

TROBADA INFORMATIVA DE GUÍXOLS DES DEL CARRER
El proper diumenge,16 d’octubre a partir de les 10 del matí, Guíxols des del carrer organitza una trobada informativa en la qual convida a tota la ciutadania a participar en diversos temes de ciutat com ara la tarifació social, l’abandonament de diversos solars del municipi i algunes altres divergències com les inversions en espais com el Guíxols Arena. Podeu consultar en el següent arxiu el contingut de la seva nota

500-gdc

 

RENOVACIÓ DE LA JUNTA DEL CONSELL LOCAL DE JOVES DE SANT FELIU
Després de dos anys de mandat, el Consell Local de Joves de Sant Feliu de Guíxols ha renovat la Junta, que fins ara estava formada per la presidenta Helena Vancells, el vicepresident Jordi Figueras, la secretària Cristina Sala i el tresorer Marc Benguerel.
La nova presidenta és Cristina Sala, el vicepresident Marc Nualart, el tresorer Marc Benguerel i els vocals Charf Fares i Makor Vizcaino.

500-clj

 

NOU SERVEI D’ASSESSORAMENT JURÍDIC DEL SIAD
A partir de dimecres 19 d’octubre, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, a través del SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) oferirà un nou servei quinzenal i gratuït d’assessorament i orientació jurídica especialitzat en igualtat, drets de les dones i violència masclista.
Es tracta d’un servei d’assessorament i orientació jurídica gratuït i especialitzat en igualtat: Separacions, custòdies d’infants, incompliment de pensions i règims de visites, agressions sexuals, assetjament, discriminació per raó de sexe i violència contra les dones. El servei estarà obert els dimecres de 9 a 12h. quinzenalment a les dependències del SIAD en el primer pis del centre cívic Vilartagues.

500-ccv

 

VANESSA NUEDA PRESENTA “LES AVENTURES DEL CÀNCER”
El passat divendres es va presentar a la Casa Irla el llibre “Les aventures del càncer”, l’autora del qual és Vanessa Nueda, protagonista real de la història i OncoBloguer de www.elcrepdemivida.com a més d’impulsora de diverses iniciatives solidàries a benefici de persones afectades per la malaltia.
La sala es va omplir per escoltar com l’autora presentava un llibre en el qual conta la història de la seva família tot explicant els seus secrets a través dels quals es converteix en una aventura especialment adreçada als més petits per tal que acceptin la nova situació amb tota naturalitat.

500-crep

 

EL RESTAURANT BAHIA TAMBÉ HA TANCAT LES PORTES
El primer cap de setmana d’octubre el Restaurant Bahia del Passeig del Mar de Sant Feliu de Guíxols va tancar l’activitat per jubilació d’Emili Albó (pare) que l’ha regentat durant 36 anys.
En només unes setmanes de diferència han tancat els dos restaurants d’aquest tram de passeig a més de Can Noguera que aviat obrirà com a bar de copes amb uns altres llogaters.
La direcció del Bahia ha volgut agrair públicament als treballadors de la casa i als clients la seva dedicació i confiança amb l’empresa.

500-bahia3

 

PRESENTACIÓ DELS EQUIPS DE FUTBOL DE SANT FELIU
Després de la unificació dels equips de futbol de Sant Feliu de Guíxols, el proper diumenge, 16 d’octubre, al cap Josep Sunyer i Arxer, es farà la presentació oficial de les plantilles, tècnics i delegats de tots els equips de l’Escola de Futbol, A.D. Guíxols i Vilartagues C.F. amb un total de 400 jugadors que integren els 26 equips que els conformen.
A les 16:00 h. Concentració de jugadors i jugadores i fotos oficials.
A les 17:30 h. Acte de presentació.
A les 19:00 h. partit de 2a catalana A.D. Guíxols – Can Gibert
És un acte emmarcat dins del 25è aniversari de la fundació de l’Escola de Futbol.

500-escola-futbol

 

ÈXIT A L’ACTIVITAT DELS MOSSOS AL GUÍXOLS ARENA
El Guíxols Arena fou l’escenari perfecte, tant per capacitat com per situació, pel desplegament que requeria la parada de vehicles i helicòpters d’emergència dels diversos cossos i serveis que es varen afegir a una de les activitats que commemoren els 20 anys de la implantació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu.
Hi van participar la Policia Local, Guàrdia Civil, Cos Nacional de Policia, Bombers, Agents Rurals, ADF, TSC Ambulàncies i Protecció Civil. Els Mossos d’Esquadra varen aportar servei d’helicòpter, ARRO, Brigada Mòbil, Unitat Canina, Unitat de Muntanya, Àrea de Trànsit i Servei històric.

500-mossos_

 

EL CIRC RALUY FA PARADA A SANT FELIU
Els operaris del Circ Raluy prodecint a la seva instal.lació a l’aparcament de les antigues pistes de tennis, espai on oferiran el seu nou espectacle els dies 13, 14, 15 i 16 d’octubre.
El Circ Raluy és una experiència fruit del treball de cinc generacions d’artistes que va més enllà del propi espectacle, ja que compten amb els seus carruatges antics de més de cent anys d’antiguitat, l’exclusiva decoració de la sala, l’orgue restaurat i el seu carruatge-cafeteria que, entre altres elements, convida a fer un viatge en el temps.

500-raluyy

 

ES REPARTEIX EL TERCER NÚMERO DEL BUTLLETÍ D’INFORMACIÓ MUNICIPAL
Ja s’ha repartit el tercer número del Butlletí d’Informació Municipal #·Guíxols amb diversos continguts entre els que destaquen l’adquisició de la zona verda de l’entorn del Monestir, la futura millora dels Jardins juli Garreta, la programació del Guíxols Escena, anàlisi de la temporada turística, la festa de la gent gran que se celebrarà properament, els nous tallers de creativitat, la Unitat d’Escolarització Compartida, l’inici de la campanya de vacunació de la grip, el servei de recollida de mobles i trastos vells, el recull de notícies curtes i l’agenda d’activitats d’octubre.

500-bim

 

El més llegit

I després