600-grip

EL DIA 24 COMENÇA LA VACUNACIÓ DE LA GRIP

El dia 24 d’octubre comença la campanya de vacunació de la grip que  a Sant Feliu de Guíxols s’administrarà al CAP i des de la direcció s’aconsella que es demani cita prèvia als telèfons  93 326 89 01 (gratuït) o bé al 902 111 444.

Raquel Tena, adjunta a direcció, comentava a la nostra emissora que “aquesta campanya va dirigida als grups amb risc de contraure la malaltia, que són persones que tenen 60 anys o més, sobretot aquells que viuen en centres tancats, també les persones de menys de 60 anys que representen algun risc de patir complicacions derivades de la malaltia de la grip, que és un gran grup que abasta nens i nenes de més de 6 mesos i també adults amb malalties metabòliques com la diabetis, obesitat, insuficiència renal, malalties hepàtiques, neuromusculars, càncer, etc.

També són grup a considerar, totes les persones que tenen un risc alt de patir complicacions, com és el cas dels cuidadors i també altres persones que per la feina que fan tenen la poden contraure”.

A més d’aquest col·lectiu, després de l’administració de les vacunes que  tanquen el seu termini a finals de novembre, es podran administrar a altres grups que ho desitgin fins esgotar les existències.

Recordem que la grip és una infecció vírica respiratòria que apareix com a epidèmia a l’hivern, generalment a partir de la segona quinzena de desembre. Es transmet d’una persona a una altra per petites gotes expulsades en tossir o esternudar, per contacte oral o de la pell o per tocar o compartir objectes (coberts, gots, etc.) sense haver-los netejat correctament.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació