I després

CURS FORMATIU “BOTIGA ON-LINE”

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el programa Catalunya Emprèn del Departament d’empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la formació anomenada “Eines d’èxit per la teva empresa”. Aquest curs està destinat a tots aquells empresaris o emprenedors que vulguin adquirir i millorar les seves eines per a desenvolupar-se en el món empresarial.
La jornada es portarà a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament, al carrer dels enamorats, 65-99 ( edifici de l’estació d’autobusos de la Sarfa, 1er pis)de Sant Feliu de Guíxols. S’impartirà en tres dies diferents, els propers dies 5 i 19 de maig i 2 de juny d’enguany. Les dues primeres sessions es realitzaran de 9 a 15 hores, i l’última serà de 9 a 15h i de 16 a 18h.
Les persones interessades en participar al curs “Eines d’èxit per la teva empresa”, han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (persona de contacte Íngrid o Loli). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Atès que les places són limitades, demanen confirmació d’assistència abans del dia 30 d’abril de 2014.

El més llegit

I després