CURS FORMATIU “BOTIGA ON-LINE”

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el programa Catalunya Emprèn del Departament d’empresa i Ocupació, el Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la formació anomenada “Eines d’èxit per la teva empresa”. Aquest curs està destinat a tots aquells empresaris o emprenedors que vulguin adquirir i millorar les seves eines per a desenvolupar-se en el món empresarial.
La jornada es portarà a terme a l’aula de formació de Guíxols Desenvolupament, al carrer dels enamorats, 65-99 ( edifici de l’estació d’autobusos de la Sarfa, 1er pis)de Sant Feliu de Guíxols. S’impartirà en tres dies diferents, els propers dies 5 i 19 de maig i 2 de juny d’enguany. Les dues primeres sessions es realitzaran de 9 a 15 hores, i l’última serà de 9 a 15h i de 16 a 18h.
Les persones interessades en participar al curs “Eines d’èxit per la teva empresa”, han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (persona de contacte Íngrid o Loli). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Atès que les places són limitades, demanen confirmació d’assistència abans del dia 30 d’abril de 2014.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació