I després

ACTIVITATS DELS ALUMNES DE PQPI-PTT

Compartiu aquesta història

El grup de 30 alumnes dels perfils de d’hoteleria i vendes del Pla de Transició al Treball Guíxols-Vall d’Aro, están realitzant un projecte d’empresa fictícia anomenada “El Drac”.
L’empresa està especialitzada en elaboració i promoció de productes artesanals i especials per a celebracions. L’acte de presentació es farà el proper dijous 24 d’abril a les 12h del migdia a l’Hotel La Terrassa de Platja d’Aro (on fan la formació pràctica del perfil d’hoteleria).
Tanmateix,el proper dia 23 d’abril instal.laran una parada a la Rambla de Sant Feliu de Guíxols on vendran productes relacionats amb la diada de Sant Jordi com ara punts de llibre, bombons i pastissets.
Els diners recollits es lliuraran a la local de l’associació Catalunya Contra el Càncer, de l’AECC.
Recordem que el PQPI (Programa de Qualificació Professional Inicial) i el PTT (Pla de Transició al Treball) tenen una finalitat educativa, formativa i professionalitzadora i han de facilitar a l’alumnat el desenvolupament personal i l’adquisició de competències professionals que li permetin una continuïtat formativa o la seva inserció laboral.
Aquests programes tenen com a objectius: Desenvolupar i consolidar la maduresa personal de cadascun dels joves i de les joves, mitjançant l’assoliment d’actituds, habilitats i capacitats que els permetin participar com a ciutadans i ciutadanes responsables així com proporcionar l’orientació professional i acadèmica que correspongui perquè cadascun dels joves i de les joves pugui desenvolupar itineraris coherents de formació i capacitació professional que facilitin la seva inserció i promoció professional.

El més llegit

I després