I després

QUATRE ACTIVITATS DE LA BIBLIOTECA

Compartiu aquesta història

II REVETLLA DE SANT JORDI
La Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit convida a celebrar la 2a Revetlla de Sant Jordi el proper dimarts 22 d’abril a la tarda. Es tracta d’una celebració festiva i participativa impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat, a través del Servei de Biblioteques.
A les 18 h hi haurà una explicada de contes a càrrec de Lluna Porta, responsable de l’activitat “Llegim” i de Montse Vila, autora del llibre Cabretes al país de les meravelles.
A les 19 h tindrà lloc l’activitat “Signa’m un llibre”, una trobada d’autors guixolencs o vinculats a la ciutat, amb venda i signatura de llibres gràcies a la col·laboració de les llibreries “La Guineu” i “Nobel”.

PER SANT JORDI, BIBLIOTECA AL CARRER
Com cada any, el dimecres vinent, 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, la Biblioteca es trasllada a la Rambla Vidal per oferir-vos les novetats que us hem preparat per celebrar el dia del llibre.
Les persones que portin el carnet de la Biblioteca es podran endur en préstec les novetats de Sant Jordi.
Durant tot el dia hi haurà un taller de punts de llibres per a petits i grans.
Així mateix, tothom qui vulgui podrà participar en l’activitat “1010 ways to buy without money” on, a canvi d’una acció, us podreu emportar un llibre.

TALLERS & LECTURES
Interessant iniciativa de la Biblioteca de Sant Feliu durant els propers mesos destinada a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, anomenat Tallers & Lectures, en què participaran en tallers amens, divertits i originals a partir del contingut d’un llibre, del qual es farà una lectura prèvia i posteriorment s’enllaçarà amb el taller.
Ja se sap la importància que té un bon domini de la lectura per al desenvolupament curricular i personal de qualsevol infant o jove. Per tant, aquesta que es presenta, és una activitat que pretén fomentar la lectura des d’una vessant divertida i lúdica que pot esdevenir molt interessant.
Ja s’han programat els primers tres Tallers i Lectures i que seran els següents:
-25 d’abril: Lectura de ’El Petit Nicolas” i taller de confecció d’un diari de “Scrap”.
-16 de maig: Lectura de “Les aventures d’Ulisses” i taller “Aprenem a maquillar-nos”.
-6 de juny: Lectura de “Charlie i la fàbrica de xocolata” i taller “Alimentació saludable” (taller de cuina freda: bombons i broquetes de fruites).
Els 3 Tallers & Lectures estan programats a les 18:30 h. en les dates apuntades, tenen un preu unitari de 6 euros que es redueix a 5 en el cas que es vulgui participar als tres tallers que organitzen Anncon Lleure i Oci i l’Ajuntament.
Les inscripcions cal fer-les a la Biblioteca i us podeu informar per telèfon, trucant al 972 32 40 57 o bé via correu electrònic: biblioteca@guixols.cat

NOU CLUB DE LECTURA FÀCIL
A Sant Feliu de Guíxols posa en marxa el club de Lectura Fàcil que anirà a càrrec de la biblioteca amb la col·laboració d’una voluntària.
Un club de Lectura Fàcil (LF) està format per persones amb diferents capacitats lectores que es reuneixen periòdicament per llegir i comentar un mateix llibre en format LF guiats per un monitor. Els materials de LF són documents elaborats amb especial cura per tal que les persones amb dificultats lectores els puguin llegir i entendre. Segueixen les directrius internacionals de l’IFLA quant al llenguatge, al contingut i a la forma.
Aquest club està adreçat a persones amb dificultats lectores transitòries (immigració, incorporació tardana, a la lectura, escolarització deficient, trastorns de l’aprenentatge…) o permanents (discapacitats sensorials o psíquiques, senilitat…) de qualsevol edat.
Les trobades tindran una periodicitat setmanal (dimecres) i una durada d’una hora (de 19 a 20 h). La seva conductora serà la Rosa Massallé, que és professora de llengua catalana.
Per participar-hi cal inscripció prèvia a la biblioteca. L’activitat és gratuïta i començarà el dimecres, dia 30 d’abril.

 

 

El més llegit

I després