I després

“Curs de manipuladors d’aliments” i “Jornada La importància de crear i cuidar la imatge d’empresa” A La Cambra de SFG

Compartiu aquesta història

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols organitza, els dies 15 i 17 de febrer, un curs de manipuladors d’aliments. Està adreçat tant a operaris de base com a encarregats, tècnics directius i empresaris dels sectors del comerç, la indústria i els serveis, relacionats amb l’alimentació com forns, pastisseries, xarcuteries, carnisseries, peixateries, restaurants, cafeteries, bars i empreses de fabricació d’aliments.
La Cambra lliurarà un certificat d’assistència a cada alumne i un altre per l’empresa amb la documentació acreditativa dels continguts del curs.
Les places son limitades i la participació al curs es farà, segons rigorós ordre d’inscripció.
I pel 16 de febrer La Cambra també ha preparat la jornada “La importància de crear i cuidar la imatge d’empresa” dins del conjunt d’activitats previstes per aquest 2011 en el camp de la formació i informació.
Durant la jornada s’argumentarà el per què és tant important que les empreses disposin d’una marca, en el mercat actual, i també s’explicarà com es construeix la imatge corporativa d’una empresa o quins elements s’han de tenir en compte per fer-ho.
L’acte, organitzat amb el suport de “la Caixa” tindrà lloc entre les 15,00 i les 17,00 hores i anirà a càrrec de l’assessor d’imatge Abel Cifuentes, de l’empresa Acoimatge.

El més llegit

I després