“Curs de manipuladors d’aliments” i “Jornada La importància de crear i cuidar la imatge d’empresa” A La Cambra de SFG

La Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Sant Feliu de Guíxols organitza, els dies 15 i 17 de febrer, un curs de manipuladors d’aliments. Està adreçat tant a operaris de base com a encarregats, tècnics directius i empresaris dels sectors del comerç, la indústria i els serveis, relacionats amb l’alimentació com forns, pastisseries, xarcuteries, carnisseries, peixateries, restaurants, cafeteries, bars i empreses de fabricació d’aliments.
La Cambra lliurarà un certificat d’assistència a cada alumne i un altre per l’empresa amb la documentació acreditativa dels continguts del curs.
Les places son limitades i la participació al curs es farà, segons rigorós ordre d’inscripció.
I pel 16 de febrer La Cambra també ha preparat la jornada “La importància de crear i cuidar la imatge d’empresa” dins del conjunt d’activitats previstes per aquest 2011 en el camp de la formació i informació.
Durant la jornada s’argumentarà el per què és tant important que les empreses disposin d’una marca, en el mercat actual, i també s’explicarà com es construeix la imatge corporativa d’una empresa o quins elements s’han de tenir en compte per fer-ho.
L’acte, organitzat amb el suport de “la Caixa” tindrà lloc entre les 15,00 i les 17,00 hores i anirà a càrrec de l’assessor d’imatge Abel Cifuentes, de l’empresa Acoimatge.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació