I després

Detenen dos lladres que intentaven robar en un pis amb inquilins a dins

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, el dispositiu especial de vigilància de segones residències la Policia Local de Castell-Platja d’Aro per evitar-hi els robatoris, ha permès la detenció aquest cap de setmana d’un segon grup especialitzat en aquest tipus d’acció, després d’una primera detenció el passat mes de desembre d’un altre grup. La matinada del 5 de febrer van ser detinguts dos homes, C.L.B de 29 anys i J.Q.S de 23 anys, quan es despenjaven per la paret d’un edifici de l’Avinguda Onze de Setembre de Platja d’Aro, on havien forçat, en el segon pis, la finestra i la persiana del menjador d’un habitatge, on hi havia els seus inquilins dormin a l’interior. Portaven guants per no deixar empremtes i dos tornavisos per forçar l’accés a l’habitatge. També va ser localitzat el seu vehicle amb material divers per desenvolupar aquest tipus d’accions: pota de cabra, tornavisos de gran dimensions, gat de vehicle, entre d’altres.
La inquilina del pis fou qui va donar la veu d’alarma després de sentir sorolls i veure com dues persones intentaven accedir el pis. La dona es va tancar al lavabo del pis i va trucar a la Policia Local. Els agents desplaçats van observar com dues persones es despenjanven per la paret des del segon pis, amagant-se en el balcó del primer. I allí els van enxampar.
Els dos detinguts, que ahir van ingressar a presó, són de nacionalitat espanyola: un veí de Salt amb un historial de 13 detencions; i l’altre, veí de Sant Feliu de Guíxols i detingut en tres altres ocasions, la darrera per delicte de furt de cable de coure a la urbanització Mas Nou.

El més llegit

I després