I després

Carles Motas anuncia que serà el candidat de Tots per Sant Feliu en les municipals

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts al migdia l’actual alcalde, Carles Motas anunciava a la premsa que encapçalarà, per primera vegada, la llista del grup independent, Tots per Sant Feliu en les properes eleccions municipals del mes de maig.
Pren així el relleu en les llistes a Joaquim Valls (que també li donarà suport a la campanya i anirà a la llista testimonialment) amb molta “motivació” i assegurant que té clar que si bé l’alcalde ha de ser la primera autoritat, abans ha de ser el primer servidor dels 22.000 habitants.
Motas considera que els grans projectes i infrastructures són important per al futur de Sant Feliu i que traspassen les legislatures per la qual cosa son temes de ciutat en què hi ha d’haver la implicació dels 21 regidors, governi qui governi, i que els ciutadans ja donen per fet que és una obligació inherent als càrrecs el fet que es tirin endavant.
El que sí considera fonamental el candidat és l’atenció directa als ciutadans, tal i com assegura que ha fet fins ara, ja que considera que és la principal missió que ha de complir l’alcalde i que afirma que fa massa temps que estava abandonada.
Apuntava que els carrers, els barris, les places i el cara a cara amb els ciutadans, a l’hora de plantejar problemes del dia a dia, així com les suggerències que espera dels guixolencs han de ser la base perquè es creï un vincle positiu entre els ciutadans i l’Ajuntament.
És per això que ha plantejat una campanya on un grup de ciutadans de diferents àmbits, presten la seva imatge suportant l’eslògan de la campanya que serà: “ho fem junts?”
I declara que obre diversos canals de comunicació directa per tal que qui ho desitgi tingui un contacte directe amb ell per opinar, participar i proposar idees i solucions al problemes personals o col·lectius a més d’obrir, més vies a través de les noves tecnologies com Facebook, Twitter i correu electrònic (carles@carlesmotas.cat) .
També va comentar que, segurament, no tot es pot solucionar però que el que no pensa fer és dir que sí quan la situació requereixi una resposta negativa com assegura que ha passat en altres legislatures.
No va voler comentar més noms de la llista però assegura que serà potent i renovada amb professionals de la gestió, dels serveis i l’educació entre altres.
També va deixar clar que no planteja una campanya per sumar sinó per guanyar i que vol tornar a ser alcalde.
Tot seguit reproduïm un dels anuncis que s’inserirà a la premsa amb un dels ciutadans voluntaris que han acceptat participar a la campanya.

Veu Carle Motas:
[audio:http://www.rsf.fm/audio/motas.mp3]

El més llegit

I després