I després

Els socialistes guixolencs proposaràn Pere Albó com a candidat a l’alcaldia de Sant Feliu de Guíxols

Compartiu aquesta història

Nota del PSC de SFG.

L’Executiva del PSC de Sant Feliu de Guíxols, un cop esgotats els terminis per a la presentació de candidatures, proposarà a l’Assemblea de l’Agrupació Local a Pere Albó com a cap de llista a les Eleccions Municipals 2011.
A l’esmentada Assemblea, a on es produirà la proclamació d’en Pere Albó com a candidat, podran participar tots els militants i simpatitzants del PSC de Sant Feliu i tindrà lloc al Centre Cívic Vilartagues el proper dia 11 de febrer de 2011 a les 20:30 hores.
L’assamblea resta oberta a tots els ciutadans que s’hi vulguin apropar així com als mitjans de comunicació.
Pere Albó va nèixer a Sant Feliu de Guíxols el 10 de juliol de 1972 és Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, màster en dret urbanístic per la Universitat Autònoma de Barcelona i advocat de professió.
Ha estat Regidor a l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols (2001-2007) i Portaveu del Grup Municipal del PSC a Sant Feliu de Guíxols durant el mandat 2003-2007 així com en l’actualitat. Fou Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Empordà (2003-2007) i Alcalde de Sant Feliu de Guíxols (des del 2007 – 2010). En les darreres eleccions municipals fou el candidat més votat i aconseguir 7 regidors – dos més que CiU i TPSF – per bé que una moció de censura a l’abril del 2010 entre aquests dos partits i el regidor Luque va fer que passés a l’oposición.
Pere Albó és Secretari d’Acció Sectorial de l’Executiva de Federació de les Comarques Gironines (2008-2012) i en les darreres eleccions autonòmiques va formar part de la candidatura socialista al Parlament de Catalunya en el setè lloc per Girona.

PSC Sant Feliu de Guíxols / www.pscguixols.cat

El més llegit

I després