Curs contra la violència de gènere

Els dies 4, 6 i 8 d’aquest mes es va celebrar un curs d’intervenció policial en violència de gènere en el qual hi ha col·laborat Caritas i el Sindicat de Funcionaris de Policia on hi ha participat membres dels cossos de les policies locals de les comarques del Baix Empordà i del Gironès.
El curs, impartit per Francesc Igualador i l’advocat Cèsar Blanco, es centrava en la correcta intervenció dels agents envers les víctimes de violència de gènere de forma especialitzada i professional, fent efectius els protocols que s’han d’activar així com un apropament en profunditat a la realitat de les parts implicades, perfil del agressor i la seva víctima, anàlisis en qüestions relacionades amb aquest tipus de situacions i les diligències de tramesa a confeccionar.
Aquest tipus de cursos tenen l’objectiu transmetre als seus alumnes el coneixement de la missió i el servei que la policia pot prestar a les víctimes, descriure la problemàtica i el seu abast en la societat actual així com proporcionar  una visió de les bases jurídiques a més de les polítiques de igualtat en les quals s’emmarca l’actuació de la policia envers les víctimes.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació