I després

CRÒNIQUES TRICENTENARI I ACTE ERC

Compartiu aquesta història

Tal i com havíem avançat, la nit del divendres es va celebrar al teatre de Sant Feliu de Guíxols l’acte del Tricentenari que organitzaven Guíxols per la Independència de l’Assemblea Nacional Catalana i l’Ajuntament, un homenatge a la caiguda de Barcelona l’any 1714, un fet que va suposar la desaparició d’institucions catalanes i la persecució de la llengua i de la cultura catalana. Hi varen intervenir el coordinador de l’ANC, Josep Ramon Llobet, el vicealcalde, Pere Albó i l’alcalde, Joan Alfons Albó.
Tot seguit es va projectar el documental de ficció “Vèncer o morir” realitzat per l’Associació Miquelets de Catalunya. Es va continuar amb la lectura de poemes patriòtics a càrrec de Nil Lloret, Rita Vinyals, Geòrgia Bonell; Lluís Sureda, Dolors Masferrer, Laura Cervera i la cantant Núria Feliu, que va cloure l’acte animant les seves lectures patriòtiques amb cançons catalanes i amb la participació del públic. Trobareu la nota de premsa completa i reportatge fotogràfuc a: https://www.facebook.com/GuixolsperlaIndependencia

FALDILLA TRICENTENARI

ACTE ERC
Membres d’ERC es acostar a l’esdeveniment anterior després d’una trobada que havien programat a la sala d’actes del Museu d’Història, on hi varen intervenir Josep Maria Terricabras, cap de llista al Parlament Europeu i els candidats al Parlament Europeu, Bernat Costas, i Magda Casamitjana. L’acte fou presentat president de la secció local d’Esquerra-Guíxols, Manel Mayor.

ERC FALDILLA

El més llegit

I després