I després

RECERCA DE MOSSOS A DE BUJONIS I MAS TREMPAT

Compartiu aquesta història

Aquesta tarda de dimarts s’ha pogut veure un helicòpter dels Mossos d’Esquadra sobrevolant la zona de Bujonis i Mas Trempat a Sant Feliu de Guíxols. Molts ciutadans han estat contactant amb la nostra emissora per saber quina ha estat la raó i si és que hi havia algun comunicat al respecte.
Segons les nostres fons es tracta d’una conseqüència de l’operació policial que ahir es va portar a terme en el sot dels Canyers, en la informació de la qual, ja apuntàvem que no es descartaven noves detencions.
Pel que ens han informat es tractaria de la recerca d’un home que en detectar la seva imminent detenció ha fugit i s’hauria pogut amagar en aquesta zona.
S’ha muntat un operatiu per intentar localitzar-lo amb efectius de terra i amb aquest helicòpter per tenir una perspectiva més àmplia des de l’aire.
Les mateixes fons han destacat que es tracta d’un ciutadà d’origen marroquí, qüestió que apuntem per si es dóna el cas que algú té l’ocasió de poder col·laborar amb la policia en les tasques que estan portant a terme.

El més llegit

I després