I després

CONCURS DE PLANTES I FLORS DE SCDA

Compartiu aquesta història

Dissabte, 10 de maig, XXXII edició del Concurs exposició de plantes i Flors de Santa Cristina d’Aro torna aquest any a l’Espai Ridaura.
L’Àrea de Festes torna a organitzar enguany una nova edició d’aquest popular concurs en el qual les tres millors plantes i flors de cadascuna de les 17 categories de les que consta el concurs tindran un premi.
Es premiaran les següents categories:
Rosa individual, Orquídia, Pom de roses, Pom de flors, Manualitats, Bonsai, Ornamentació amb fruits de camp, Planta florida individual, planta verda individual, Conjunt de planta verda, Conjunt de planta florida, Millor cactus,Millor conjunt de cactus, Flors boscanes, Ornamentació de plantes i flors, Ikebana (Conjunt floral) i Flor seca
El concurs es complementarà amb una nova edició del concurs de fotografia de temes florals, un concurs que aquest any arriba a la V edició i que esperem que repeteixi la bona acollida que va tenir la darrera edició en que es van presentar un total de 46 obres de 15 autors diferents.
L’exposició s’inaugurarà el proper dissabte 10 de maig a les 17h i es podrà visitar el mateix dissabte fins a les 21h i el diumenge de 11 a 13h i de 17 a 21h.
A les fotografies adjuntes es poden veure algunes de les obres que es van presentar el passat 2013 i també el cartell i el díptic publicitari amb la normativa del concurs d’enguany

El més llegit

I després