CRÒNICA I PREMIS DEL CONCURS GUÍXOLS FLORS

Important afluència de públic tant dissabte i diumenge als diferents espais que s’havien condicionat en el certamen Guíxols Flors, que a banda dels llocs d’exposició s’ha realitzat el concurs de flors, amb un gran èxit de participació.
Després del veredicte del jurat, la relació de premis del 63è Concurs Exposició de Plantes i Flors de Sant Feliu de Guíxols és el següent:
Rosa individual: Martina Vergeli
Flors boscanes: Roser Vidal
Ram de flors: Berta Puigdevall
Ornamentació: Engràcia Pigem
Ikebana: Carmen Rosillo
Bonsais: Carmen Lozano
Orquídies: Eloisa Jurado
Dissabte va acompanyar el temps i el flux de visitants va ser molt destacat, igual que el diumenge que, malgrat la pluja ningú no s’ha volgut perdre l’itinerari i les activitats de les quals se n’han anul·lat dues, segons informava l’Ajuntament: la visita al jardí de la Casa Blava i l’espectacle infantil del Barri del Puig.
L’espai de més centralitat expositiva ha estat l’Ajuntament, amb la vistosa transformació del vestíbul en un camp florit, una papallona i fanals flotants al centre.
La Comissió ha comptat amb la col.laboració del Pla de Barris, així com diferents veïns que han cedit espais privats, i la participació dels establiments, han fet efectiva la metamorfosi de llocs de la ciutat, en espais especialment atractius.
L’àrea de Cultura ha coordinat els esforços de diferents persones i entitats per tal que la 63a edició del Concurs i exhibició de flors, un dels més antics de Girona, sigui un any més un èxit.
Agraïments de l’organització a: Casellas Interiors ( Safarejos del Puig), Pere Ararà (Casa Albertí), RG Events & Weddings (Pati Ajuntament i balcó Penitència, 14), Floristeria Sílvia (Entrada carrera Sant Joan), Margarita’s Flors (Entrada Penitència 30), Centre Ocupacional Tramuntana, Moix, Serveis i Obres, SL., Associació de Veïns del Barri del Puig, Particulars que han cedit els espais privats, Comissió de Flors (Rosa Mª Fuster, Eugenia Molina, Aurora Palet, Felicidad Mañas, Roser Colomer)

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació