L’organització del tercer debat municipalista, ha enviat una crònica als mitjans en la qual apunten que “moderat per l’ex-regidor d’ICV-EUiA, Jesús Fernández, va posar el focus en dos punts concrets de la ciutat: el futur del passeig lligat al projecte d’aparcament soterrani i els treballs per tirar endavant dues “zones marines de bio coneixement” a llevant i ponent de Sant Feliu.
L’arquitecte Francesc Pla, un dels autors del projecte Thyssen a Sant Feliu, va explicar i comentar l’oportunitat de reordenar el passeig que fins ara s’ha anat omplint de coses quan la seva bellesa i funcionalitat  rau precisament en deixar-lo net. Pla va recordar quan es feia servir de pati quan les escoles eren al passeig.
Les intervencions del públic van anar també en el sentit de deixar-lo net de cotxes i del gran cost que pot suposar en un moment en que les prioritats han de ser unes altres. Tot i comprendre la necessitat d’aparcaments es va apuntar a les zones de Cala Sants i de Mascanada per absorbir bona part de les necessitats.
Xavier Salvador, de la Fundació Mar, va explicar el projecte de les zones marines de la cala del Vigatà i del Ametller, que aviat estarà llest per presentar-lo a la Generalitat perquè faci les gestions necessàries prop del govern central que és qui ho ha d’autoritzar. La riquesa en fauna i flora d’aquests recons els fa molt adequats per fer-ne un ús d’estudi biològic  i protecció ecològica.
La sala de la biblioteca va acollir unes 60 persones que van participar molt vivament en el debat. La pròxima cita es farà el 30 de maig, probablement a l’aire lliure, amb el tema de la participació ciutadana en la construcció de la democràcia. Els debats estan organitzats per ICV-EUiA, assemblea SFG-Vall d’Aro del Procés Constituent i la CUP”.