I després

Crònica de Solidaritat (SI) amb motiu de la Diada de l’11S

Compartiu aquesta història

Solidaritat Catalana per la Independència ha difós una nota informativa als mitjans en la qual fa una crònica de les activitats realitzades amb motiu de la Diada de l’11 de setembre que diu textualment:

El gruix de seguidors i adherits de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Feliu va participar activament, juntament amb d’altres companys vinguts d’arreu del Baix Empordà, en la massiva i històrica manifestació independentista que va tenir lloc a Barcelona per la Diada Nacional de Catalunya. Els ganxons vam poder estar al costat dels nostres tres diputats, Uriel Bertran, Alfons López Tena i Antoni Strubell i vam exhibir estelades i pancartes amb el lema “Independència és la solució”.

Al matí, a Sant Feliu, Solidaritat va realitzar una ofrena floral a la tomba del President Irla acompanyada del cant dels Segadors, per posteriorment acudir a la Plaça del Mercat, on va tenir lloc l’emotiu acte institucional en el qual, després que la Cobla Ciutat de Girona interpretés l’himne local –la sardana “Juny”, de Juli Garreta- la comunicadora local Isabel Verdaguer va llegir el manifest independentista d’aquesta Diada, previ a la magnífica interpretació, per part de la cobla, de “Els segadors”.

Divendres al vespre, SI també va ser present a la Marxa de Torxes organitzada a Sant Feliu de Guíxols, encapçalat pel nostre president i diputat per Girona Antoni Strubell i la coordinadora comarcal del Baix Empordà, Teresa Massegosa.

L’estiu ens ha servit per recarregar piles, i des de la coordinadora local de Solidaritat Catalana per la Independència (SI) estem preparats per seguir donant la nostra opinió i els nostres suggeriments per tal de millorar el nostre país i la nostra ciutat i posar-los al lloc on es mereixen. La independència és la solució, VISCA CATALUNYA LLIURE!

El més llegit

I després