I després

Narcís Ponsatí ja és el nou rector de les parròquies de SFG

Compartiu aquesta història

El dijous al matí es va portar a terme la presa de possessió dels nous càrrecs pastorals de la diòcesi de Girona que comportava el recanvi del rector de les parròquies de Sant Feliu, que la nostra emissora ja va anunciar a principis d’agost.

L’ acte, que va tenir lloc a Casa Carles, seu de la Cúria diocesana, el bisbe de Girona, Monsenyor Francesc Pardo i Artigas va presidir l’acte de presa de possessió dels nous càrrecs pastorals de la diòcesi de Girona.

El fins ara rector de Sant Feliu, Mossèn Jordi Reixach i Masachs, fou nomenat rector de la parròquia de Sant Pau de Girona i membre de l’equip pastoral de la parròquia de Sant Josep, també de Girona, amb facultats de vicari.

I, tal i com ja havíem anticipat, el nou rector de les parròquies de la Mare de Déu dels Àngels i Santa Maria Assumpta de Sant Feliu de Guíxols, és el calongí, Mossèn Narcís Ponsatí i Prujà que, a més, serà el coordinador de l’agrupació de parròquies.

La tasca realitzada durant 6 anys per Mn Jordi Reixach ha estat àmpliament reconeguda des de diversos sectors ciutadans per la disponibilitat en tot tipus de demandes, les iniciatives que ha endegat com la compra de l’orgue, el festival de música antiga, el festival de la Porta Ferrada, les millores a l’interior i exterior de la basílica, la remodelació de les torres del Fum i del Corn, la cessió d’espais com el Palau de l’Abat i la responsabilitat en la reestructuració de Càritas de Sant Feliu que va convertir en una agrupació de parròquies incorporant-hi les de Castell-Platja d’Aro i Santa Cristina a més de tota una sèrie d’altres serveis mancomunats.

El nou rector, Mn Narcís Ponsatí , era fins aquest nomenament, el Delegat Episcopal de Càritas a la Diòcesi de Girona i el propi Reixach l’ha definit com una persona molt dinàmica, amb experiència, una trajectòria molt brillant i que considera que tindrà un bon encaix a la Ciutat atès que, en ser originari de Calonge, coneix el tarannà d’aquesta zona del Baix Empordà.

El més llegit

I després