I després

CREU ROJA HOMENATJA JOAN MAURA

Compartiu aquesta història

El passat dissabte dia 12 de desembre, va tenir lloc l’acte d’homenatge de Creu Roja al seu expresident, Joan Maura Cateura a la Sala Abad Panyelles del Monestir en presència d’un centenar de persones que hi varen assistir per tal d’agrair la seva dedicació al capdavant de l’entitat durant 12 anys.
Malgrat haver deixat la presidència, Maura no ha deixat definitivament la Creu Roja, atès que hi continua formant part com a assessor del president en condició de voluntari. Entre aquest centenar de persones hi havia, els voluntaris, la vicepresidenta provincial de Creu Roja, el secretari i altres referents provincials, l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas, les regidores de serveis socials de Santa Cristina, Sant Feliu i Platja d’Aro, presidents i representants de les assemblees locals de Palamós, Palafrugell, Llagostera i Torroella de Montgrí.
L’actual junta encapçalada per Jordi Roca va agrair públicament a l’Ajuntament de Sant Feliu el fet d’haver cedit la sala i el piscolabis així com a la Banda El Caliu de Platja d’Aro, per haver amenitzat l’acte, a Setmanari Ancora i Radio Sant Feliu per la difusió, a Serralleria Vidal pel trofeu a més de tots els assistents a l’acte.

El més llegit

I després