I després

Crema una barraca a la ronda de Ponent de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Segons informa el DDG, una barraca va quedar calcinada ahir al matí després que s’hi produís un incendi i que va provocar l’esfondrament del sostre. Segons van informar fonts dels Bombers, en el moment de l’incendi no hi havia cap persona al seu interior, de manera que no es va haver de lamentar cap dany humà.
Els Bombers van rebre l’avís de l’incendi sobre dos quarts d’0nze del matí. El foc era en una barraca que es trobava, segons fonts dels Bombers, a la ronda de Ponent. Hi van intervenir dues dotacions del cos d’emergències que van sofocar les flames.
La barraca tenia tres habitacions i els bombers no hi van trobar ningú al seu interior. Com a conseqüència de l’incendi, el sostre de la barraca, que era d’uralita, es va esfondrar.
D’altra banda, els quatre membres d’una família d’Albons van haver de ser evacuats de casa seva després que la matinada del dimarts al dimecres s’intoxiquen com a conseqüència de la mala combustió d’una estufa, segons van informar fonts dels Bombers. Els pares i els dos fills van ser traslladats a l’hospital comarcal de Palamós, on van ser atesos a la cambra hiperbàrica. A la tarda, els quatre membres de la família van ser donats d’alta, segons fonts hospitalàries.
Els Bombers, segons fonts del cos, van ser alertats a dos quarts de dues de la matinada del dimarts de l’incident, que va tenir lloc a l’habitatge número 11 del carrer Cases Verdes. Fins al domicili de la família s’hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers.
En arribar-hi, van comprovar que tant el matrimoni com els dos fills de 13 i 5 anys patien intoxicació per la mala combustió d’una estufa. Aleshores, els Bombers van evacuar els quatre familiars a l’hospital de Palamós, on van ser atesos per la unitat de la cambra hiperbàrica.

El més llegit

I després