El Club de Bitlles Catalanes de Palamós organitza aquest diumenge el seu tercer torneig “Vila de Palamós”

Segons informa telepremsa.es, aquest diumenge 2 de gener, el Club de Bitlles Catalanes de Palamós amb el suport de l’Àrea municipal d’Esports, organitza el seu 3r Torneig Infantil de Bitlles –Vila de Palamós-, que tindrà lloc a partir de les 11h del matí a la plaça Josep Sarquella i Escobet.
El torneig que seguirà la modalitat individual (masculí i femení), s’ha dividit en cinc categories: juvenil, per a joves nascuts entre el 1990 i el 1992; cadet (nascuts entre el 93-94); infantil (nascuts 95-96); aleví (nascuts 97-98); benjamí (nascuts 1999-2000).
Amb aquest campionat es vol seguir fomentant al municipi l’activitat del Club de Bitlles Catalanes del municipi, motivant a totes les persones interessades en aquest esport i, principalment als infants i joves, a formar part de l’entitat, potenciant aquest esport i amb l’objectiu de jugar i divertir-se practicant les bitlles, on l’habilitat és més important que la força.
Aquesta activitat esportiva i festiva és oberta doncs a tots els infants i joves de 8 a 16 anys que ho desitgin interessats a conèixer de prop aquest esport. Amb aquest objectiu el club ha posat a la seva disposició un telèfon i un correu electrònic per apoder fer les inscripcions: 630 053 959 o bé, bitllespalamos@gmail.com.
El Club de Bitlles Catalanes de Palamós va ser fundat el desembre de 2007, ha iniciativa d’un grup de palamosins afeccionats a aquest esport. Aquesta va ser la llavor del primer club dedicat a l’esport de les bitlles que s’ha creat a la vila.
Actualment el Club de Bitlles Catalanes de Palamós compta amb un total de 30 socis federats, que formen quatre equips: infantil masculí amb el nom de Sant Joan i infantil mixt anomenat El Caliu, i adult, amb l’equip masculí que rep el nom de Palamós i el femení Vila-romà.
El Club de Bitlles palamosí participa de la lliga oficial amb altres clubs del Baix Empordà. L’objectiu per a la pròxima temporada és incrementar el nombre de jugadors dels equips i fomentar aquest esport entre els joves del municipi.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació