I després

El Club de Bitlles Catalanes de Palamós organitza aquest diumenge el seu tercer torneig “Vila de Palamós”

Compartiu aquesta història

Segons informa telepremsa.es, aquest diumenge 2 de gener, el Club de Bitlles Catalanes de Palamós amb el suport de l’Àrea municipal d’Esports, organitza el seu 3r Torneig Infantil de Bitlles –Vila de Palamós-, que tindrà lloc a partir de les 11h del matí a la plaça Josep Sarquella i Escobet.
El torneig que seguirà la modalitat individual (masculí i femení), s’ha dividit en cinc categories: juvenil, per a joves nascuts entre el 1990 i el 1992; cadet (nascuts entre el 93-94); infantil (nascuts 95-96); aleví (nascuts 97-98); benjamí (nascuts 1999-2000).
Amb aquest campionat es vol seguir fomentant al municipi l’activitat del Club de Bitlles Catalanes del municipi, motivant a totes les persones interessades en aquest esport i, principalment als infants i joves, a formar part de l’entitat, potenciant aquest esport i amb l’objectiu de jugar i divertir-se practicant les bitlles, on l’habilitat és més important que la força.
Aquesta activitat esportiva i festiva és oberta doncs a tots els infants i joves de 8 a 16 anys que ho desitgin interessats a conèixer de prop aquest esport. Amb aquest objectiu el club ha posat a la seva disposició un telèfon i un correu electrònic per apoder fer les inscripcions: 630 053 959 o bé, bitllespalamos@gmail.com.
El Club de Bitlles Catalanes de Palamós va ser fundat el desembre de 2007, ha iniciativa d’un grup de palamosins afeccionats a aquest esport. Aquesta va ser la llavor del primer club dedicat a l’esport de les bitlles que s’ha creat a la vila.
Actualment el Club de Bitlles Catalanes de Palamós compta amb un total de 30 socis federats, que formen quatre equips: infantil masculí amb el nom de Sant Joan i infantil mixt anomenat El Caliu, i adult, amb l’equip masculí que rep el nom de Palamós i el femení Vila-romà.
El Club de Bitlles palamosí participa de la lliga oficial amb altres clubs del Baix Empordà. L’objectiu per a la pròxima temporada és incrementar el nombre de jugadors dels equips i fomentar aquest esport entre els joves del municipi.

El més llegit

I després