Segons informa el web www.ciutada.platjadaro.com, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro obre el termini d’inscripció per participar a la mostra col·lectiva d’artistes locals. Convocatòria adreçada als majors d’edat que resideixen o treballen al municipi, a les persones que participen en activitats artístiques promogudes per associacions del municipi i per l’Ajuntament, i a tots els alumnes de l’Escola Municipal d’Art. Les obres s’exposen del 7 de març al 6 d’abril al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, i també s’editarà un catàleg de la mostra.
Cal presentar la sol·licitud a la regidoria de Cultura (fins al 23 de gener, de dilluns divendres 8-15 h). Les obres seran seleccionades per rigorós ordre d’inscripció fins a completar l’espai disponible a les sales d’exposicions del castell, amb un màxim d’una obra per artista, en qualsevol tècnica (pintura, escultura, fotografia, tapís, art tèxtil, etc.), que configuraran la setena edició d’aquesta proposta.
Bona part de les obres procediran dels alumnes del l’Escola Municipal d’Art de Castell-Platja d’Aro, un servei que es consolida enguany, amb el seu segon curs de formació en dibuix i pintura, per a infants, joves i adults. Situat a l’equipament cultural de la Masia Bas de Platja d’Aro, ofereix formació d’octubre a juny, i a l’estiu un Casal d’Art, per a les tardes de juliol.
La mostra està precedida per la proposta 160è Aniversari de la telegrafia elèctrica a Espanya · 1855-2015 Col·lecció José Mas (31 de gener-22 de febrer). Posteriorment, comencem les propostes de primavera: 2a Trobada d’Art. De l’Empordà a Galícia (11 d’abril-10 de maig), Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals (16-18 de maig), i 7è Concurs de Patchwork (30 de maig-21 de juny).
Convocatòria Mostra d’Artistes Locals

Sol·licituds fins al 23 de gener (regidoria de Cultura)

Majors de 18 anys que resideixin o treballin al municipi

Exposició del 7 de març al 6 d’abril al Castell de Benedormiens

Informació: regidoria de Cultura · T 972 804 207 · cultura@platjadaro.com