El jove Hassan Boujida, de 28 anys i veí de Palafrugell, va arribar a l’Audiència Provincial de Girona acusat per la seva exparella de lesions, detenció il·legal, amenaces i obstrucció a la justícia però en el moment que aquesta havia de declarar va decidir retirar l’acusació i abandonar el procés judicial. Segons informa DDG, el judici va celebrar-se igualment perquè la fiscal, que va intentar oposar-se al retractament de la víctima, va mantenir la seva acusació: reclama 14 anys de presó al processat.
Sense el principal testimoni de càrrec i alhora víctima de les presumptes agressions, la vista va quedar coixa i la defensa -Verónica Lahoya- ho va aprofitar en el seu informe final per recordar al tribunal que l’única testimoni que va acabar declarant era una amiga de la víctima que parlava de les agressions de forma genèrica i sense saber situar-les en el temps, malgrat l’escrit d’acusació de la fiscal detalla els fets i els posa dates exactes entre el 8 de maig de 2011 i el juliol de 2012.
Ell va negar que hagués agredit la seva exparella -ja va resultar absolt una vegada-, ni que la tanqués a casa i només la deixés sortir al carrer amb ell, com tampoc l’amenacés de no deixar-li veure més el fill que tenien en comú i que havien deixat vivint al Marroc amb els seus avis. Va donar a entendre que la seva exparella s’havia molestat amb ell quan va decidir trencar la relació i per això el va denunciar.