I després

6 NOTÍCIES + 6 IMATGES DE SANT FELIU

Compartiu aquesta història

PRESENTEN EL CARTELL DEL CARNAVAL
El dissenyador David Vilardebó, l’ha lliurat el matí d’aquest dimecres a la que serà la reina Carnestoltes, la Reina Claustrofòbia (colla Els Frikis) i també a l’alcalde, Joan Alfons Albó i el regidor de Cultura Pere Albó el cartell del Carnaval 2015.
En el contingut, el dissenyador s’ha desmarcat del tòpic carnavaler i ha optat per presentar un cervell partit en dues meitats, en la qual una pensa en la feina, la disciplina i l’ordre i l’altra pensa en la disbauxa, la festa, la diversió i les ganes de gresca. La combinació entre els dos factors dona a triar amb l’enunciat “tu decideixes”. Els membres de l’Associació del Carnaval, les autoritats i la reina han donat el vist-i-plau a aquest treball que dóna l’opció de reflexionar i d’actuar.

500 CARTELL CARNAVAL

 

ESTAT DE L’EDIFICI DE CAN RIUS
Fa uns dies que publicàvem la demanda que farà l’Ajuntament de concessió directe de diversos espais i edificis com el de Can Rius, La Taverna del Mar o l’espai de pas del Club de Mar. Precisament el Diari de Girona publicava una foto de l’edifici de Can Rius en el qual mostra l’evidència de l’estat de la zona que dóna a la platja del mateix nom amb el següent text al peu: “Un edifici abandonat és decadent, però si a sobre està ple de pintades i deixalles la decadència es multiplica. Això és el que li passa al Palm Beach i Club de Mar de Sant Feliu de Guíxols. El soterrani d’aquest edifici, a la platja de Can Rius, s’ha convertit en un abocador on hi ha tot tipus de brossa. Una imatge que malmet la postal de la badia de la ciutat que es pot veure des d’aquest racó”.

500 CAN RIUS

 

IDEES PER A LA NOVA PISTA D’SKATE I BIKE
L’alcalde de Sant Feliu, Joan Alfons Albó, ha publicat un post al Facebook en el qual convida a tots els joves practicants d’skate i bike per tal que facin aportacions per a la construcció de la futura pista que s’està projectant a tocar de la carretera del Mas Trempat (davant del Saiko). Es poden enviar les propostes al correu: alex.rodriguez@guixols.cat el més aviat possible i un cop consultades es valoraran i es convocarà una trobada per posar-ho en comú.

500 SKATE


JOSÉ LUÍS MAYO ASSISTEIX AL RECULL D’INFORMES DELS SÍNDICS
Dilluns a les 10 del matí al Parlament de Catalunya, es va celebrar l’acte de presentació del VI Recull d’Informes dels Síndics i Defensors Locals de Catalunya corresponent a l’any 2013, al qual hi va assistir el Síndic municipal de Greuges de Sant Feliu de Guíxols, José Luís Mayo.
Aquest Recull aporta una visió global del funcionament, implantació i tasques realitzades per les sindicatures locals en el qual destaquen les 17.254 actuacions realitzades durant l’any 2013 així com la tramitació de 2.737 queixes i 139 actuacions d’ofici.
Quant a les queixes, un 52% han estat tancades amb una resolució favorable als interessos de la ciutadania. Finalment, assenyala que els ajuntaments han acceptat un 60% de les recomanacions emeses. Consulteu aquí L’INFORME

500 SINDIC

 

CONCERTS LA GOLETA I AL BAR ANCORA
Dissabte 17 de gener – 23:00h – Entrada Gratuïta – Concert de The Ghostÿflowers (Rock & BLues / Palamós) + Agon Band (Versions de rock, pop i altres / Vic).
Diumenge 18 de gener – 21:30h – Entrada Gratuïta – Concert Kombur (Deathcore / Avignon, France) + Lasagabuster (Metalcore/ BCN).
Bar Ancora i TZVR Club presenten el dilluns, 19 de gener a les 20:00 h. al local de la Plaça del Mercat un concert del duet Luke Winslow King, 100% so de New Orleans.

500 LUKE

 

CANTS SOLIDARIS A LA PARRÒQUIA DE SANT JOAN
Diumenge la Coral Cypsella va participar en el festival solidari de cançons organitzat per la Parròquia de Sant Joan de Vilartagues a benefici de l’Escola Cintra de Barcelona i per ajut a una escola d’Albània. La sorpresa per als components de la coral fou que l’alcalde, Joan Alfons Albó, prèviament els va sorprendre amb un reconeixement pels 30 anys de la seva fundació, celebrada l’any 2014, i va oferir de manera personalitzada a cada cantaire, un present en nom de la ciutat.

500 CYPSELLA

 

 

 

El més llegit

I després