I després

Convidats guixolencs aquesta nit de dijous en el programa “Banda ampla” de TV3

Compartiu aquesta història

La sanitat, un dels serveis afectats per les retallades pressupostàries. Aquest dijous, els hospitals públics catalans han concretat quins dels seus serveis es veuran afectats per la retallada del 10% del pressupost, fixada pel govern. És una de les mesures d’estalvi que la Generalitat ha aprovat per a tots els seus departaments. Les retallades i les seves conseqüències centraran aquest dijous, el debat ciutadà “Banda ampla” que dirigeix i presenta Lídia Heredia a TV3.
La retallada era inevitable o hi havia alternatives, com la pujada dels impostos o el copagament de determinats serveis públics? A “Banda ampla”, els ciutadans es posaran a la pell dels governants per preguntar-se per on s’ha de retallar: per l’educació, per la sanitat, la cultura…? Hi ha sectors intocables i d’altres que no? En el programa també es debatrà sobre la necessitat o no d’arribar a un consens a l’hora de prendre mesures contra la crisi i sobre el que fem els ciutadans per estalviar en el nostre dia a dia.
Per parlar de tot això, al plató de “Banda ampla” hi haurà economistes com Germà Bel, membre del Consell Assessor del govern català, i representants dels diferents sectors afectats per les retallades: metges, mestres, magistrats i artistes, com la directora de cinema Judith Colell. Com cada dijous, també hi participaran convidats de dues poblacions catalanes, en aquest cas Sant Feliu de Guíxols i Sant Just Desvern.

El més llegit

I després