I després

La Mediterranean Internacional Cup (MIC) fa 11 anys i torna a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Del 19 al 24 d’abril, 29 localitzacions gironines (entre elles Sant Feliu de Guíxols) seran l’escenari de l’11a edició del Mediterranean International Cup (MIC), que al llarg de les anteriors edicions ha vist créixer jugadors com Messi, Bojan, Busquets o Piqué.
En la categoria A, de jugadors nascuts el 1992, els partits es disputaran als camps de Santa Coloma de Farners, Lloret, Cassà i Tossa de Mar. En la B (1995), es podran veure a Sils, Platja d’Aro, Sant Feliu de Guíxols, Llagostera, Hostalric i Tossa de Mar. La categoria C amb jugadors nascuts el 1997 es celebrarà als camps de Begur, Mont-ràs, La Bisbal, Calonge, Santa Cristina d’Aro i Sant Antoni de Calonge. Les categories D i E (1999) es jugaran a L’Escala, l’Estartit, Torroella de Montgrí i Palamós.
El partit inaugural es farà al camp de Palamós el dia 20 d’abril al matí, i els dies 23 i 24 es jugaran les finals de les diverses categories, que es podran veure en obert per televisió.
Enguany, al MIC hi participen equips com el Barça, Espanyol, Real Madrid, Atlètic de Madrid, Ajax, Utrecht FC, Manchester United o Milan.

El més llegit

I després