I després

Continuen a Sant Feliu les activitats online per estalviar energia a la llar

La Diputació de Girona va engegar a Sant Feliu de Guíxols, a finals del passat 2020, una campanya per a fomentar el coneixement en matèria de despesa energètica, millora en els hàbits de consum i en l’eficiència energètica, com també en la reducció d’emissions de CO2.

Compartiu aquesta història

La Diputació de Girona va engegar a Sant Feliu de Guíxols, a finals del passat 2020, una campanya per a fomentar el coneixement en matèria de despesa energètica, millora en els hàbits de consum i en l’eficiència energètica, com també en la reducció d’emissions de CO2. Tot això en el marc del Programa d’Estalvi Energètic i Pobresa Energètica.

Degut a les afectacions Covid19, aquesta iniciativa anomenada “Parlem-ne al carrer” es va reorientar cap a un format virtual i es va crear un grup de Whatsapp en el qual s’informa de les activitats previstes, com ara la lectura de les factures i l’optimització de les mateixes, entre d’altres.

La regidora d’Acció Social de l’Ajuntament, Laura Serrano, comenta que des del Consistori “hi estem col·laborant perquè els nostres veïns i veïnes puguin tenir unes sessions informatives per tal d’intentar economitzar amb el tema de la llum i l’estalvi energètic de les seves llars”.

En total són “5 sessions en línia i gratuïtes on, mitjançant jocs i activitats, ensenyaran als participants a llegir la seva factura de llum i saber quines són les opcions que tenen com a usuaris per poder estalviar”, conclou.

Una de les iniciatives proposades es desenvoluparà els propers divendres 5 de febrer i el dilluns 8 de febrer, de 18:00 a 19:30 hores. Hi ha la previsió de realitzar més sessions properament.

Si hi esteu interessats, teniu accés a la invitació al grup de Whatsapp fent clic aquí.

El més llegit

I després