I després

El concurs de teatre amateur torna aquest diumenge amb l’obra ‘Les arrels’

Diumenge, 7 de febrer de 2021, arriba una nova obra al si de la 16a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Els encarregats de pujar a l’escenari del Teatre Auditori Narcís Masferrer seran el grup de teatre Amics de les Arts, de Terrassa. Hi representaran l’obra Les arrels, del dramaturg londinenc Arnold Wesker.

Compartiu aquesta història

Diumenge, 7 de febrer de 2021, arriba una nova obra al si de la 16a edició del Concurs de Teatre Amateur Ciutat de Sant Feliu de Guíxols. Els encarregats de pujar a l’escenari del Teatre Auditori Narcís Masferrer seran el grup de teatre Amics de les Arts, de Terrassa. Hi representaran l’obra Les arrels, del dramaturg londinenc Arnold Wesker.

La funció tracta de la Beatie, una noia nascuda a pagès que torna a casa després d’una temporada treballant a Londres. La protagonista explica a casa seva el que ha après durant tot aquest temps a la metròpoli en termes de política, sindicats, art i relacions socials, però la família no està gens interessada a conèixer coses noves. La Beatie, a més, torna de la ciutat amb un nou amor.

L’obra del concurs, organitzat per l’Agrupació Teatral Benet Escriba en estreta coordinació amb el consistori guixolenc, es podrà veure diumenge, 7 de febrer, a partir de les 18:00 hores de la tarda. Com es porta fent al llarg de tot aquest XVI certamen de teatre, marcat per les mesures anti-Covid, les entrades es podran adquirir el mateix diumenge a la taquilla del teatre municipal. L’horari de venda de tiquets, al preu únic de 8€, serà d’11:00h a 13:00h del matí i de 17:00h a 18:00h de la tarda.

Recordeu que, amb l’actual normativa de la Generalitat encara en vigor, no es permet la sortida del municipi de residència si no és per motius que ho justifiquin. Per tant, les butaques del Narcís Masferrer estaran reservades per a gent exclusivament de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després