I després

Neteja de xoc al barri del Sot dels Canyers de Sant Feliu

Aquest dimarts 2 i dimecres 3 de febrer, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols realitza una neteja de xoc al sector del barri dos sot dels Canyers, amb diverses actuacions que tenen lloc en un espai que compren els carrers Castell d’Aro i Pontevedra.

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 2 i dimecres 3 de febrer, l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols realitza una neteja de xoc al sector del barri del Sot dels Canyers, amb diverses actuacions que tenen lloc en un espai que compren els carrers Castell d’Aro i Pontevedra.

La regidora de Neteja de l’Ajuntament, Tili Ribera, recorda que “aquest tipus d’actuacions es fan regularment en diverses zones de Sant Feliu” i que “hem triat aquesta zona perquè hem considerat que és un espai on hi ha molt de pas de vianants i a més, una escola”.

Aquest pla de xoc consisteix en neteja d’herbes, neteja viària, de parterres i contenidors, com també de mobiliari urbà, amb maquinaria especialitzada. També es fa una escombrada i desinfecció general del sector.

Tal i com comenta la regidora, d’altres actuacions al sector comprenen “una neteja àmplia de tot el que és la zona de jardineria. Hem pintat els gronxadors dels nens, i a més, hem pintat tots els vials, assenyalant per on han de passar els nens i així evitar que hi hagin conflictes entre els vehicles i la gent de pas”.

De fet, de cara a aquest dijous 4 i divendres 5 de febrer, es farà la feina de pintura vial per acabar l’illa escolar segura que s’ha implementat al sector del Col·legi Baldiri Reixach en els darrers dies.

La regidora ha recordat que “en aquests 4 dies que duraran les feines, la grua municipal no actuarà a les zones on s’hagin posat tanques informatives per evitar l’estacionament de vehicles als llocs on s’hagi d’actuar”.

El més llegit

I després