I després

CONFERÈNCIA “MIRANT L’OBRA DE PEPA POCH”

Compartiu aquesta història

Sota el nom de Mirant l’obra de Pepa Poch es proposa una conferència a la sala d’actes del Monestir que anirà a càrrec de la comissària de l’exposició Pilar Giró. Serà a partir de les 19 hores del divendres 14 de setembre i és amb accés lliure.
S’hi parlarà sobre la trajectòria artística de Pepa Poch i també de la mostra que es pot veure a la quarta planta del Monestir amb el títol de L’Atelier Pepa Poch.
Així defineix la comissària aquesta mostra:

Una exposició molt particular, és un projecte i un repte museogràfic en el que s’explica el que és la seva trajectòria artística pictòrica, també en l’àmbit de la intervenció espaial, i les seves porcellanes i ceràmiques. Hem volgut traslladar aquesta idea d’artista total.

A través d’aquesta mostra es pot passejar per un espai que s’ha transformat en un gran llenç en el qual Poch hi anat col.locant els objectes del seu taller i vida quotidiana. Aquests han inspirat algunes de les obres que es poden trobar al Monestir.

En aquestes setmanes Pepa Poch ha anat fent diverses intervencions a la mostra que es repetiran el dia de la conferència en una hora pendent de confirmar.
De cara a l’octubre, quan està prevista la clausura de l’exposició, l’artista tornarà a intervenir-hi.
Es pot visitar fins el 14 d’octubre de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 18 hores. Els caps de setmana de 10 a 20 hores.

A través d’aquest reportatge de Josep Andújar per a TV Tossa podeu saber més de Pepa Poch.

El més llegit

I després