Fins el 28 de juny, els empresaris interessats a participar en el concurs per optar a la concessió de l’Espai Gastronòmic de la Cuina i Refectori del Monestir i d’una part de l’Hort del Rector, poden presentar la documentació.
Els licitadors que reuneixin els requisits establerts en el plec de condicions publicats al web municipal (link al peu de l’article), poden  presentar la documentació a l l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciiutadà (OIAC) planta baixa de l’Ajuntament entrada pel Passeig del Mar, número 8-12 de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 h. o bé els dissabtes a l’Oficina de Turisme de 10:00 a 13:00 (Plaça Monestir s/n).
Després del conveni assolit entre l’Ajuntament i el Bisbat de Girona la utilització d’aquests espais, ja l’any passat es va obrir un espai gastronòmic a càrrec de l’empresa de càtering “El Ginjoler” a l’espera de la redacció del plec de condicions de l’actual concurs del qual es derivarà una concessió fins el 31 de desembre de 2018, amb possibilitat de pròrroga de dos anys més.
Aquestes espai consta d’una cuina (emplaçada en la mateixa estança on la tenien els monjos benedictins), que ocupa 45m, un menjador interior, al refectori (fins ara sala d’actes del museu, als baixos del Monestir), sala rectangular de 75m i una part exterior, a l’Hort del Rector de 115m.
En el cànon base anual es fixa un cànon mínim de sortida de 6.000 euros anuals i cal fer-se càrrec de l’equipament de la cuina, mobiliari, decoració, etc. Que té un cost aproximat als 37.000 euros.
Si voleu consultar les condicions podeu entrar en els següents links:
Bases: http://ciutada.guixols.cat/DetallTramit/_Klqbpu_J_iDgeZ1sF711h9FSKbFsAhvA
Publicació BOP:  https://ssl4.ddgi.cat/bopV1/pdf/2014/110/201411006326.pdf