I després

L’Ajuntament i l’IBEC participen en l’exposició “Curar-se en salut”

Compartiu aquesta història

L’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC), centre de recerca que té per objectiu donar suport a la recerca i la difusió en el camp mèdico-científic, col·labora des d’aquest dilluns 16 de juny amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, concretament amb l’exposició que s’impulsa a la ciutat sobre salut i evolució de la medicina catalana, i que portarà per títol “Curar-se en salut”.
Cal recordar que aquesta mostra serà una exposició que té per àmbit temàtic el tresor de la salut. S’inicia amb un viatge pel passat, present i futur de la medicina, i comptarà amb un format rigorós, amè i pedagògic on, a partir d’audiovisuals, vitrines, metàfores visuals, material històric, objectes actuals, etc, es mostrarà el llarg camí de la lluita de la medicina. Té sis grans àmbits temàtics, comença amb el naixement de la persona fins que aquesta, progressivament, va perdent la salut. En la part final de la mostra es parla de present i futur de la medicina, i és precisament en aquesta secció on l’IBEC hi tindrà el seu espai. L’Ajuntament es farà càrrec del cost de la construcció del mòdul de l’exposició, manteniment i seguretat de l’stand.
L’IBEC en desenvoluparà els continguts expositius, de cara a potenciar la divulgació científica. L’Ajuntament i la institució volen treballar conjuntament per realitzar tallers educatius relacionats amb les línies de recerca en biotecnologia.
Aquest dilluns 16 de juny de 2014 s’ha fet la signatura oficial del conveni, que ha reunit el regidor d’Història, Coneixement i Difusió, Pau Casals, l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols Joan Alfons Albó, el gerent de l’IBEC David Badia i Pilar Jiménez, Coordinadora d’Esdeveniments i activitats de divulgació de l’IBEC.
Segons David Badia és la primera col·laboració d’aquestes característiques que IBEC fa amb altres poblacions de Catalunya, fins ara només tenien l’experiència amb Barcelona.

El més llegit

I després