I després

CONCERTS DE SARDANES PER LA FESTA FESTA MAJOR

Compartiu aquesta història

L’agrupació Amics de la Sardana de Sant Feliu de Guíxols ha preparat un seguit d’actuacions coincidint amb la Festa Major 2018. S’iniciaran el dimecres dia 1 d’agost a les 11 de la nit al Passeig del Mar, a la zona davant de l’ajuntament.
L’actuació anirà a càrrec de la Cobla la Principal de La Bisbal amb les obres “L’aplec de l’amor” de Ricard Viladesau, “Contents del camí fet” de Sigfrid Galbany, “Roca ventosa” de Jaume Bonaterra i el repicó “Juny” de Juli Garreta.

De cara al divendres 3 d’agost a partir de les 8 del vespre, davant del restaurant Marabú al Passeig del Mar i amb la Cobla Jovenívola de Sabadell, les peces seran: “Magdalena” de M.S. Puigferrer, “Montblanc capital de la sardana” d’Alfred Abad, “Colometa” de Ricard Viladesau, “Tour de mir” Jordi Paulí, “Colla Rossinyols” de Rafel Figueras i per acabar “Anem a saltar” de Ramon Vilà.

Per tancar aquest seguit de d’actuacions, el dissabte 4 d’agost a les 8 del vespre a la mateixa zona del Passeig del Mar i amb la Cobla Bisbal Jove: “Ginesta ran la mar” de Lluís Lloansí, “Memòries compartides” d’Enric Ortí, “La vall de Camprodon” de Ricard Viladesau, “La petita princesa” de Jordi León, “Or per Sabadell” de Joan Jordi Beumala i per finalitzar “L’ermita dels Àngels” de Pau Morons.

Aquesta activitat compta amb la col.laboració de l’ajuntament de la ciutat.
Podeu consultar tota la programació de la Festa Major de Sant Feliu clicant aquí.

El més llegit

I després