Des de l’oficina de management de Joan Manuel Serrat, s’ha emès un comunicat anunciant que el cantautor  es veu obligat a cancel·lar els propers sis concerts del seu gira “Mediterráneo da capo”, entre els quals s’hi trobava el del dia 6 d’agost al Festival de la Porta Ferrada, a més dels previstos a Sitges, Torrevella, Tarragona, Porta Ferrada, Starlite i Jerez. En els propers dies s’obrirà el termini de devolució de l’import de les entrades adquirides.

El doctor Pedro Clarós, otorinolaringòleg i Mèdic Consultor del Gran teatre del Liceu, ha realitzat un diagnostic aquest matí de disfonia per laringitis aguda i li ha prescrit un repòs vocal professional estricte de dues setmanes després de les quals cosa tornarà a ser avaluat clínicament.

Està previst que Serrat reprengui el seu gira “Mediterráneo da capo” el proper 8 de setembre a Palma de Mallorca i continuï el calendari de concerts previstos al setembre.. En els mesos d’octubre i novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l’any amb els concerts programats a Madrid (12 desembre -WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 desembre -Auditori del Fòrum). Totes les dates de la gira en www.jmserrat.com

El Festival de la Porta Ferrada informa, que el procés de devolució dels entrades, s’obrirà el dimecres dia 1 d’agost. Els interessats s’hauran de dirigir al canal de venda des d’on hagin estat adquirides.