I després

ANULAT EL CONCERT DE SERRAT AL PORTA FERRADA

Compartiu aquesta història

Des de l’oficina de management de Joan Manuel Serrat, s’ha emès un comunicat anunciant que el cantautor es veu obligat a cancel·lar els propers sis concerts del seu gira “Mediterráneo da capo”, entre els quals s’hi trobava el del dia 6 d’agost al Festival de la Porta Ferrada, a més dels previstos a Sitges, Torrevella, Tarragona, Porta Ferrada, Starlite i Jerez. En els propers dies s’obrirà el termini de devolució de l’import de les entrades adquirides.

El doctor Pedro Clarós, otorinolaringòleg i Mèdic Consultor del Gran teatre del Liceu, ha realitzat un diagnostic aquest matí de disfonia per laringitis aguda i li ha prescrit un repòs vocal professional estricte de dues setmanes després de les quals cosa tornarà a ser avaluat clínicament.

Està previst que Serrat reprengui el seu gira “Mediterráneo da capo” el proper 8 de setembre a Palma de Mallorca i continuï el calendari de concerts previstos al setembre.. En els mesos d’octubre i novembre la gira es traslladarà a Amèrica i tancarà l’any amb els concerts programats a Madrid (12 desembre -WiZink Center) i Barcelona (18 i 19 desembre -Auditori del Fòrum). Totes les dates de la gira en www.jmserrat.com

El Festival de la Porta Ferrada informa, que el procés de devolució dels entrades, s’obrirà el dimecres dia 1 d’agost. Els interessats s’hauran de dirigir al canal de venda des d’on hagin estat adquirides.

El més llegit

I després