I després

Concert extraordinari amb Aina i No More Lies el dia 17 a Las Vegas

Compartiu aquesta història

El 17 de juny és una data especial pels amants de la música hardcore, punk, rock i indie, en definitiva per a la música independent de la qual Sant Feliu de Guíxols n’és un centre europeu més que reconegut a través de la gestió que fa molts anys estan portant a terme els components de l’Atzvara.

La qüestió és que una de les bandes de referència, Aina, que fa vuit anys que es varen separar (es varen acomiadar al Palm Beach) i que només han fet dos concerts posteriors a l’Apolo (amb No More Lies de teloners) i un altre al barri de Gràcia, es tornen a ajuntar per tornar a actuar a Sant Feliu i han demanat que el grup local, també dissolt, anomenat No More Lies format per Santi Garcia, Roger Ortega (ambdós actualment a la banda Vistalegre) i Màxim Triviños actuessin amb ells, la qual cosa ha estat acceptada pels músics.

Aquestes dues bandes de referència i dues més convidades (Nunnery i Gundown), actuaran en un concert especial que se celebrarà a la sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols.

El cantant d’un altre dels grups locals com és Bullit, en Xavier Calvet, membre de la junta d’Atzavara ens ho explica amb detall. I tot seguit podeu escoltar un tema de les dues bandes dissoltes i caps de cartell a més de dues fotos de record de l’actuació a l’Apolo.

Xavier Calvet [audio:http://www.rsf.fm/audio/xavier_calvet.mp3]

No More Lies
Aina

Fotografies de No More Lies i d’Aina en el concert de la Sala Apolo de BCN

 

 

 

 

 

 

El més llegit

I després