I després

CONCENTRACIÓ MULTITUDINÀRIA A SANT FELIU

Compartiu aquesta història

Al voltant d’un miler de persones han respost el vespre d’aquest dimecres a la crida a la concentració davant de l’Ajuntament, en protesta pels escorcolls i detencions efectuats per la Guàrdia Civil a Barcelona. La crida s’ha realitzat a través de les xarxes socials amb l’enunciat “Units fem força, en defensa se les nostres institucions, la llibertat i la democràcia” i en el decurs de la concentració han pres la paraula la regidora de Transició Nacional i Esdeveniments de Ciutat, Geòrgia Linares i l’alcalde, Carles Motas.

La regidora ha manifestat que “han atacat la dignitat del poble català, han vulnerat els drets fonamentals i condemnem les amenaces i coaccions per evitar que puguem votar lliurement”. Ha titllat d’actitud antidemocràtica i totalitària de l’Estat “la detenció de membres i servidors de la Generalitat, imposant l’estat d’excepció”, considerant que les llibertats han estat suspeses i reprimides sense respectar els principis de la democràcia.

Carles Motas ha reiterat el discurs de les seves darreres declaracions: “avui han intentat agredir les nostres institucions. La Generalitat i el Parlament ens han proposat la celebració d’un referèndum on tant els partidaris del sí com els del no expressin la seva opinió amb respecte, democràcia i llibertat. A Catalunya sempre hem respectat les idees de tothom i, ara, ens hem de mantenir units per arribar a l’1 d’octubre, perquè a Sant Feliu es posaran les urnes, i tornarem a donar un exemple de civisme i democràcia, apostant pel benestar i la llibertat del nostre poble”.

Tot seguit Geòrgia Linares ha tornat a prendre la paraula per llegir el manifest conjunt de l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis que, amb l’enunciat “Catalunya en estat de setge”, es llegia al mateix temps a tots els municipis de Catalunya.

 

El més llegit

I després