I després

4 ESPECTACLES PEL GUÍXOLS ESCENA DE TARDOR

Compartiu aquesta història

L’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu ha fet públics els quatre espectacles que conformaran la programació del Guíxols Escena de Tardor amb tres obres de teatre, una de les quals (Art) ja es va anunciar prèviament abans de l’estiu i un concert de sardanes a càrrec de la Jovenívola de Sabadell:

DIUMENGE 29 D’OCTUBRE A LES 18 HORES
ART
“Marc, sol.
Sinopsi: El meu amic Sergi ha comprat un quadre.
És una… tela, si fa no fa, d’un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc. El fons és blanc i, si mig acluques els ulls, s’hi poden entreveure unes ratlles fines, transversals, blanques.
El Sergi és amic meu de fa molt temps.
És un xaval que ha triomfat, és dermatòleg i és amant de l’art.
Dilluns passat vaig anar a veure el quadre que el Sergi s’havia comprat el dissabte anterior, un quadre que feia mesos que perseguia.
Un quadre blanc, amb unes ratlles blanques.”
Durada: 90 minuts.
Producció de Focus, Mola Produccions, Bití Produccions i Verteatro
Direcció: Miquel Gorriz
Autoria: Yasmina Reza
Repartiment: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluis Villanueva
Entrada general 25 € – Entrada reduïda 20 €

DIUMENGE 12 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES
Jovenívola de Sabadell
Concert Diada del Soci. Concert de Sardanes amb rapsode, on s’intercalaran textos de l’escriptor i periodista guixolenc Agustí Calvet “Gaziel”.
Concert únic, fet expressament per Sant Feliu de Guíxols.
Rapsode: Valentí Maymó.
Presenta: Joan Teixidor
En acabar, vernissatge i copa de cava per a tots els assistents.
Entrada general 10€ – Entrada socis agrupació 5€

DIUMENGE 19 DE NOVEMBRE A LES 18 HORES
ELS TRES ANIVERSARIS
Sinopsi: La Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però la Irina s’avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, embarassada.
Les seves germanes tampoc contribueixen gaire a que s’estengui l’alegria: la Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i flirteja amb Georg, l’únic amic casat de l’Andrei. L’Olga és l’única dels quatre que treballa i ha de finançar tota la família. L’herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada.
La festa d’aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d’un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de feina i perspectives vitals. I la solidaritat entre les tres germanes es posa a prova.
Els personatges de Kriecheldorf tenen una extrema capacitat analítica, i això els submergeix encara més en el dolor de saber-se fracassats en el terreny personal i social, i de veure reflectit el seu propi fracàs en el de l’altre. La decadència de la casa dels germans representa així l’exteriorització d’aquest sentiment de ruïna i degradació.
Producció Sala Trono en coproducció amb La Villarroel, Teatres de Tarragona, Teatre Bartrina de Reus i Teatres de Valls i la col·laboració Teatre de Salt
Direcció: Jordi Prat i Coll
Autoria: Rebekka Kricheldorf
Repartiment: Anna Alarcón (Masha), Rosa Boladeras Miranda Gas, Joan Negrié, Victòria Pagès, Albert Triola
Entrada general 25 € – Entrada reduïda 20 €

DISSABTE 9 DE DESEMBRE A LES 21 HORES.
L’ELECTE
Sinopsi: Un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que l’assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. El psiquiatra només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença.
L’Electe es converteix en una batalla entre el president i el psiquiatra. Què amaga cadascú? Quines són les veritables intencions d’un i altre? Quins fets de la nostra vida marquen el nostre futur i, sobretot, la nostra vocació?
Política contra ciència, consciència contra aparença, poder contra poder.
Durada: 70 minuts
Producció Sala Muntaner
Direcció: Jordi Casanovas
Autoria: Ramon Madaula
Repartiment: Roger Coma i Abel Folk
Entrada general 25 € – Entrada reduïda 20 €

Teatre Auditori Narcís Masferrer
C/Callao, s/n – Sant Feliu de Guíxols
Tel. 972 82 00 51 (Oficina de Turisme)

Venda d’entrades:
Venda anticipada www.codetickets.com i Oficina de Turisme.
A la taquilla del teatre, una hora abans de la funció.
Un cop iniciat l’espectacle no està permès l’accés a la sala.

 

El més llegit

I després