COMERÇOS TANCATS AQUEST DIMARTS

L’Associació Guíxols Comerç i Turisme de Sant Feliu de Guíxols ha difós una nota el contingut textual de la qual diu:

“En assemblea d’aquest vespre convocada pel poble via xarxes a la plaça del Mercat s’ha donat suport a l’aturada del dia de demà (dimarts) perquè tothom es pugui mobilitzar en les diverses convocatòries. Molts són els comerços, bars i restaurants que demà no aixecaran persianes. Esperem que durant el dia de demà tots s’hi vagin sumant.

A Sant Feliu de Guíxols s’ha convocat una marxa amb sortida a les 11 h. a la Plaça Salvador Espriu, que passarà pels colegis electorals i desembocarà a la Plaça del Mercat amb el lema “Per dignitat”.

Adjuntem diversos cartells per aquells comerços que tanquin el puguin penjar al seu establiment i tenir una imatge unitària.

Valorem l’esforç de tothom i les pèrdues econòmiques que això suposa, per tant demanem també una vaga de consum que s’allargui tot el dia per tal que tots els comerços i establiments estiguin en igualtat de condicions.

No va d’independència ni de referèndums, va de dignitat”.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació