ELS CENTRES DE TREBALL DE L’AJUNTAMENT, TANCATS EL 3-O

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Escola de Música i l’Emissora Municipal comuniquen que s’han adherit a la convocatòria Aturada de País de la Taula per la Democràcia, plataforma unitària de les entitats socials catalanes aquest dimarts, 3 d’octubre de 2017, condemnant enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir l’1-O.
Per aquest motiu, tots els centres de treball, a excepció de la Policia Local, romandran tancats. Quant a la nostra emissora, emetrà música i anuncis sense conductors.

CONCENTRACIÓ DEL 2 D’OCTUBRE
Aquest dilluns centenars de ciutadans acompanyats de Bombers i Mossos d’Esquadra s’han concentrat davant de l’Ajuntament en una concentració com a mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral.
La regidora de Transició Nacional, Geòrgia Linares i l’alcalde, Carles Motas, s’han dirigit als concentrats condemnant els actes de violència i llegint un manifest de l’AMI i de l’ACM amb l’enunciat “Catalunya en estat de setge” que podeu consultar en el següent ARXIU

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació