L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, l’Escola de Música i l’Emissora Municipal comuniquen que s’han adherit a la convocatòria Aturada de País de la Taula per la Democràcia, plataforma unitària de les entitats socials catalanes aquest dimarts, 3 d’octubre de 2017, condemnant enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’Estat per impedir l’1-O.
Per aquest motiu, tots els centres de treball, a excepció de la Policia Local, romandran tancats. Quant a la nostra emissora, emetrà música i anuncis sense conductors.

CONCENTRACIÓ DEL 2 D’OCTUBRE
Aquest dilluns centenars de ciutadans acompanyats de Bombers i Mossos d’Esquadra s’han concentrat davant de l’Ajuntament en una concentració com a mostra de rebuig i denúncia a la violència que es va viure ahir en el decurs de la jornada electoral.
La regidora de Transició Nacional, Geòrgia Linares i l’alcalde, Carles Motas, s’han dirigit als concentrats condemnant els actes de violència i llegint un manifest de l’AMI i de l’ACM amb l’enunciat “Catalunya en estat de setge” que podeu consultar en el següent ARXIU