I després

Comença la campanya de vacunació de la grip i la quarta dosi de la Covid

Compartiu aquesta història

■ Es pot demanar cita prèvia a través del telèfon 93 326 89 01. Per qualsevol dubte, us podeu dirigir al vostre CAP

 

Des del CAP de Sant Feliu de Guíxols informen que ja ha començat la campanya per la vacunació de la grip estacional i també de la quarta dosi de la Covid, unes vacunes que es poden administrar conjuntament. La campanya es farà per fases i en la primera es vacunarà als usuaris de residències, com també les persones majors de 80 anys, començant per aquelles més vulnerables.

D’altra banda, les persones que siguin al CAP en motiu d’una visita mèdica, també es podran vacunar. Les cites també es donaran per ordre, respectant les fases de vacunació.

Les vacunacions a Sant Feliu seran al mòdul adaptat a l’exterior del CAP, a la plaça Conrad Portes. Ja es pot demanar cita prèvia trucant al 93 326 89 01. En cas de qualsevol dubte es pot contactar amb el CAP trucant al 972 32 60 09 o consultant amb el metge o infermera que us correspongui.

Cal recordar que als grups de persones immunodeprimides o dones embarassades i en situació de lactància materna, també se’ls recomana vacunar-se. En cas que algú només es pugui posar la vacuna de la grip, ja que per exemple ha passat el Covid fa 1 mes, només se li administrarà la de la grip o grip+pneumococ, si fos necessari

El més llegit

I després