La pluja va fer acte de presència en moments puntuals però molt menys del que apuntaven les previsions i el gruix de les activitats es varen poder realitzar amb total normalitat

 

El Festival d’Aquí, que proposa cultura, gastronomia i comerç de Sant Feliu de Guíxols, ha consolidat l’èxit de la primera edició, que va superar totes les expectatives l’any passat.

Tot i que la pluja va fer acte de presència en moments puntuals, el gruix de les activitats es varen poder portar a terme sense problemes els tres dies que va durar el festival, entre divendres i diumenge. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’edició 2022. Ho explica Núria Cucharero, regidora de Turisme.

 

Alèxia Sánchez,  presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, es mostra molt contenta per l’afluència de gent en aquesta segona edició.

 

Els comerciants i restauradors també fan una bona valoració del festival, destacant que la pluja ha modificat alguns hàbits dels visitants però remarcant la bona organització i afluència de persones.

 

El festival va acabar anit amb els èxits de Con cuerdas de rumba i DJ Alex G, que van oferir el seu repertori per acomiadar els tres dies de comerç, cultura i gastronomia locals.