I després

El Festival d’Aquí es consolida en la seva segona edició celebrada aquest cap de setmana

Compartiu aquesta història

La pluja va fer acte de presència en moments puntuals però molt menys del que apuntaven les previsions i el gruix de les activitats es varen poder realitzar amb total normalitat

 

El Festival d’Aquí, que proposa cultura, gastronomia i comerç de Sant Feliu de Guíxols, ha consolidat l’èxit de la primera edició, que va superar totes les expectatives l’any passat.

Tot i que la pluja va fer acte de presència en moments puntuals, el gruix de les activitats es varen poder portar a terme sense problemes els tres dies que va durar el festival, entre divendres i diumenge. Des de l’Ajuntament es valora molt positivament l’edició 2022. Ho explica Núria Cucharero, regidora de Turisme.

 

Alèxia Sánchez, presidenta de l’Associació Guíxols Comerç i Turisme, es mostra molt contenta per l’afluència de gent en aquesta segona edició.

 

Els comerciants i restauradors també fan una bona valoració del festival, destacant que la pluja ha modificat alguns hàbits dels visitants però remarcant la bona organització i afluència de persones.

 

El festival va acabar anit amb els èxits de Con cuerdas de rumba i DJ Alex G, que van oferir el seu repertori per acomiadar els tres dies de comerç, cultura i gastronomia locals.

El més llegit

I després