I després

Nota d’ERC: “Sílvia Romero: A Sant Feliu de Guíxols cal un estil de lideratge diferent, basat en projectes consensuats amb la ciutadania”

Compartiu aquesta història

Nota d’ERC: Sílvia Romero: “A Sant Feliu de Guíxols cal un estil de lideratge diferent, basat en projectes consensuats amb la ciutadania”

Sílvia Romero s’ha presentat públicament aquesta tarda davant la ciutadania de Sant Feliu de Guíxols com a candidata d’ERC per a les properes eleccions municipals del 2023

Sílvia Romero: “El projecte d’ERC és el millor que es pot oferir a la ciutat, ja que el 2023 s’ha de produir un canvi, i nosaltres volem ser el relleu transformador que sempre treballa per ser útil a la gent i millorar la seva vida.”

 

Divendres, 23 de setembre

Sílvia Romero s’ha presentat públicament aquesta tarda davant la ciutadania de Sant Feliu de Guíxols com a candidata d’ERC per a les properes eleccions municipals del 2023. En un acte a la placeta de Sant Joan, que ha comptat amb la presència de l’exconsellera Dolors Bassa, l’actual cap de l’oposició ha parlat del projecte de ciutat del seu equip i de la feina feta durant els darrers anys.

Durant l’acte, la cap de llista ha explicat algunes de les línies amb les quals volen treballar: “Calen polítiques d’habitatge valentes i una important inversió en habitatge públic, cal escoltar a la gent gran i a les seves famílies i, per això, sabem que necessiten assistència i suport i una millora de tots els serveis, principalment la Residència Surís que ha d’esdevenir prioritat de la ciutat”. “Cal escoltar a les entitats i a la gent dels barris i, per això, volem tirar endavant l’espai polivalent i una nova piscina municipal descoberta a Vilartagues. Hem de generar més espais de convivència i més activitats pels veïns”, ha afegit.

Romero també aposta pel turisme de qualitat “amb la finalització del Thyssen i la promoció de millores a la nostra oferta turística i comercial”. D’altra banda, aposta per la millora de la mobilitat i l’accessibilitat a Sant Feliu de Guíxols així com de la millora de la qualitat de vida dels més joves ja sigui amb l’accés a l’habitatge, la promoció de feines de qualitat o la creació d’un espai jove modern amb serveis i espais de convivència.

Davant dels reptes actuals i de futur treballaran per una revisió global del planejament urbanístic del 2006: “Amb 16 anys han canviat moltes coses en l’àmbit tecnològic, climàtic o econòmic. Aquesta situació ha portat canvis en la manera de viure i ens cal preveure i repensar els nous espais que la ciutat i la seva gent necessita de cares al futur. Això ho farem amb una clara aposta pels barris i la seva gent, redistribuint les inversions per millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes.”

Durant el seu discurs, Romero ha remarcat que “el projecte d’ERC és el millor que es pot oferir a la ciutat, ja que el 2023 s’ha de produir un canvi, i nosaltres volem ser el relleu transformador que sempre treballa per ser útil a la gent i millorar la seva vida.” “A Sant Feliu de Guíxols cal un estil de lideratge diferent, basat en projectes consensuats amb la ciutadania”, ha afegit.

“Som un equip pensat i preparat per liderar i per gestionar la ciutat apropant-nos a tots els problemes i reptes de la ciutadania. Per tant, estarem sempre al costat de la gent per fer avançar la ciutat de forma cohesionada i sencera”, ha remarcat.

D’altra banda, Romero ha volgut remarcar la feina feta durant aquest mandat a l’oposició amb l’aprovació de diverses iniciatives del grup municipal d’ERC com el pla de contingència amb ajudes socials i econòmiques, el pacte local per l’educació o les propostes de millores al contracte d’escombraries. També ha explicat l’activitat feta quan el republicans van estar a govern a l’anterior mandat: “Vam tirar endavant els pressupostos més socials de la història de la ciutat, vam posar la cultura al centre del desenvolupament, vam millorar la gestió de la Policia Local o vam posar en marxa el projecte educatiu de ciutat Educació 360º.”

“Quan Esquerra Republicana està al govern fem que les coses passin, volem transformar la ciutat i ho farem a base de treballar i treballar”, ha conclòs.

El més llegit

I després