I després

Colpeja un agent en un control dels Mossos a Mont-ras i no tenia carnet

Compartiu aquesta història

Els Mossos d’Esquadra han denunciat per la via penal un conductor de 40 anys per condir temeràriament, amb el permís retirat judicialment, i per atemptar contra els agents de l’autoritat. El dia de la revetlla va esquivar un control d’alcoholèmia al pas de la C-31 per Mont-ras (Baix Empordà). Els agents van veure perillar la seva integritat i van haver d’esquivar el vehicle. Un d’ells, fins i tot, es va emportar un cop, quan va fregar lateralment amb el cotxe. Els agents van iniciar una investigació per localitzar el conductor, que es va escapolir a gran velocitat. Van trobar-lo dimecres passat i els Mossos l’han denunciat al jutjat en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

La matinada del dia 24 de juny, coincidint amb la revetlla de Sant Joan, agents de trànsit dels mossos d’esquadra es trobaven realitzant un control d’alcoholèmia a la carretera C-31, al punt quilomètric 329, al terme municipal de Mont-ras. Cap a les quatre de la matinada, un mosso va indicar a un turisme que es dirigís cap a la zona de regulació del control. Aquest no va fer cas de les seves indicacions i va accelerar fent maniobres evasives. Els agents van veure perillar la seva integritat i van haver d’esquivar el vehicle. Un d’ells va arribar a impactar lateralment amb el cotxe.

El dia 29 de juny els agents de trànsit del sector de Sant Feliu van localitzar el propietari el turisme, que era el conductor la nit dels fets. També van comprovar que l’home conduïa amb el permís retirat judicialment el 2009 per un altre delicte contra la seguretat del trànsit, en concret, també conducció temerària.

Davant les evidències i els fets contrastats, els agents van instruir diligències penals pels delictes contra la seguretat del trànsit i l’atemptat als agents, que es van lliurar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després