I després

El Salvament es podrà tornar a visitar gratuïtament aquest estiu de 5 a 8

Compartiu aquesta història

El museu del Salvament Marítim obre les portes aquest estiu (excepte els dimecres) a partir del dia 1 de juliol i fins el 30 de setembre. El nou horari serà de dilluns a diumenge de 17:00 a 20:00 h i l’entrada és lliure.
Recordem que l’estació de salvament de nàufrags de Sant Feliu de finals data del s.XIX i és un conjunt patrimonial únic de materials originals.
La secció local de la Sociedad Española de Salvamento de Náufragos va aconseguir dotar l’estació de salvament de Sant Feliu de Guíxols amb una caseta equipada al Fortim (1890), un canó llança-caps Dawson (1890), el bot de salvament Miquel Boera amb el seu corresponent carro-varador (beneïts el 1898) i un munt de complements més, com els tres peus per realitzar el rescat d’andarivell, una rampa llança-coets Spandau (amb la mateixa funció que el canó), cordatges encaixats i de tota mena de calibres, els diferents components i complements d’aquests elements… entre molts altres objectes. Avui podeu veure tots aquests objectes al seu emplaçament original juntament amb elements audiovisuals que us ajudaran a introduir-vos en aquest interessant món.

museuhistoria@guixols.cat

 

 

El més llegit

I després