I després

S’acorda la creació de l’assemblea local “Guíxols per la independència”

Compartiu aquesta història

Diferents membres de l’Assemblea Nacional Catalana i veïns de Sant Feliu de Guíxols van realitzar el passat dijous, 30 de juny, una reunió informativa a la Casa Irla per tal de donar a conèixer el moviment a la ciutadania. A l’acte, on hi participaren una cinquantena de persones, s’acordaren els següents punts:

1. Acordar, per aclamació popular, la creació de l’Assemblea local “Guíxols per la Independència”

2. Convocar per al proper 20 de juliol, a dos quarts de nou del vespre, l’assemblea constituent. (lloc per determinar)

3. Un cop constituïda l’Assemblea local, s’acordà que es procedirà a escollir el secretariat (coordinador, secretari, tresorer i vocals)

Tanmateix els assistents van transmetre la necessitat de fer extensiu el caràcter popular, social, cívic, transversal i unitari amb què està naixent el moviment, així com la voluntat de que s’hi sumi tothom que comparteixi el desig d’assolir un Estat Propi.

També s’anuncià que per a formar part com a membre de ple dret (amb veu i vot) a l’Assemblea local, cada persona s’ha d’inscriure a títol individual com a membre de l’Assemblea Nacional Catalana a través de la pàgina web www.assemblea.cat o bé, omplint el formulari el mateix dia que està convocada l’assemblea constituent, incorporant el numero de compte bancari. Fins a final d’any, es cobraran als membres inscrits dues quotes trimestrals de 15.-€, ja que es tracta d’un moviment sorgit de la pròpia societat i sense altres fons de finançament que la pròpia col·laboració dels ciutadans.

Finalment, recordar a tothom que estigui interessat en el projecte, requereixi de més informació o vulgui presentar candidatura al secretariat, que la comissió organitzadora disposa del correu electrònic guixols.anc@gmail.com i del telèfon de contacte 697.400.000 per a resoldre qualsevol dubte que pugui sorgir.

El més llegit

I després