I després

Aquest dilluns el prototip generador del port de Sant Feliu a l’Espai Terra de TV3

Compartiu aquesta història

Aquest dilluns, a les 20:30 h., a Espai Terra, programa de TV3 que dirigeix i presenta Tomàs Molina, el periodista Enric Oller connectarà, des del port de Sant Feliu de Guíxols que reuneix les característiques òptimes per a la instal·lació d’un prototip per captar l’energia que generen les onades.

Aquest és un programa que fan els meteoròlegs de TV3 conjuntament amb un equip dels Serveis Informatius. La filosofia es basa en descobrir la riquesa del territori català i la preocupació pel que l’envolta. Un seguit de reportatges aeris i terrestres permeten fer un programa proper i molt vinculat amb tot allò que passa a casa nostra, aprenent coses noves cada dia i oferint algunes propostes per al cap de setmana.

Ja havíem informat que l’empresa Sigui Electric Waves ha desenvolupat una tecnologia pròpia per extreure energia a partir de les ones del mar i convertir-la en electricitat, amb el suport d’ACC1Ó, l’agència per a la competitivitat de l’empresa catalana adscrita al Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

El prototip fa setmanes que està instal·lat a l’escullera del port de Sant Feliu i ha tingut un gran ressò mediàtic que continua, com es pot comprovar, en un vídeo que adjuntem d’un informatiu de La Sexta i que avui també es tractarà a l’Espai Terra de TV3.

http://www.youtube.com/watch?v=CdNVQV8WAtw&feature=player_embedded

 

 

El més llegit

I després