I després

Toni Ferrer exposa a la Cambra de Comerç de Sant Feliu fins el 15 de juliol

Compartiu aquesta història

El pintor i polifacètic artista guixolenc, Toni Ferrer, exposa, des del primer de juliol a la reformada sala d’exposicions de la Cambra de Comerç de Sant Feliu on hi romandrà fins el 15 de juliol.

Dissabte es va fer el vernissatge d’inauguració i, com sempre, l’assistència fou important tant per l’obra i la trajectòria de Ferrer com per l’estima que s’ha guanyat al llarg dels anys de tots els conciutadans.

Bé, si se’ns permet fer un incís, direm que el suplement de les extraordinàries coques artesanes de la seva esposa, Anna Vicens, motiva més encara la visita a l’obra de l’artista i al retrobament amb amics de tota mena.

Toni Ferrer, que als seus 85 anys continua amb la hiperactivitat de sempre, ha penjat 18 obres amb la seva marca inconfusible farcida d’espais urbans que li agrada immortalitzar i que no només estan impregnats dels apunts previs i de les aquarel·les, sinó de les impagables converses que, a peu de cavallet, en Toni manté permanentment amb els vianants que ens aturem a contemplar el procés i a fer-la petar.

El Casino dels Nois, el port, la badia, el passeig, la diada de Sant Jordi i un llarg etcètera de postals guixolenques ens esperen penjats dels plafons de la sala de la Cambra de Comerç amb en Toni Ferrer fent la visita guiada, explicant els detalls, oferint el seu clàssic somriure i projectant el talent i la bonhomia d’un dels artistes i ciutadans més apreciats de Sant Feliu.


 

 

 


El més llegit

I després