I després

Col.loqui sobre “Seguretat ciutadana” a PDA

Compartiu aquesta història

Aquest divendres a les 20h del vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, col·loqui i debat “Seguretat ciutadana”, obert a tothom, amb la presència de representants del món judicial, policial i periodístic amb la voluntat de compartir amb tota la ciutadania els principals problemes i les possibles solucions que hi ha en relació a la seguretat al municipi. Segons informa la web ciutada.platjadaro.com,
hi participen, Thais Pelleja, jutgessa titular del Jutjat d’Instrucció núm. 2 de Sant Feliu de Guíxols; Víctor Pillado, fiscal de la Fiscalia de Girona; Lluís Frigola, advocat especialista en dret penal; Tura Soler, periodista del diari El Punt/Avui; David Castro, cap de la comissaria del Cos dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu de Guíxols; i David Puertas, cap de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro.
L’organització d’aquest debat és un pas en l’esforç d’aproximació de la Policia Local de Castell-Platja d’Aro vers els ciutadans del municipi. En aquesta línia de treball properament estrenarà el seu propi compte de twitter, que un cop activitat té la voluntat d’esdevenir un canal de referència per conèixer incidències viàries i trànsit, poder trametre avisos i també consell de seguretat i autoprotecció d’utilitat per a tota la població o per grup concret de persones o per una zona específica del municipi.

El més llegit

I després